10 cadouri pe care prietenii tăi creativi le vor iubi

Oamenilor pragmatici din viața noastră le dăruim cadouri folositoare sau cele mai recente inovații. Deseori, ideile vin chiar din partea lor. În schimb, pentru prietenii noștri creativi, este nevoie să ne reîntoarcem la spiritul nostru copilăresc.
Alina Costache
05 mart. 2024, 15:54
10 cadouri pe care prietenii tăi creativi le vor iubi

Dacă bugetul îți este limitat, o variantă ar fi să cauți oferte telefoane 1000 lei sau să oferi un iPhone 8. Cu toate acestea, uneori poate fi îndeajuns să privești dincolo de ideile obișnuite. Ba mai mult, creativitatea a devenit o abilitate esențială în lumea noastră aflată în continuă schimbare. La o căutare amănunțită, vei descoperi o gamă largă de produse interesante care pot stimula creativitatea.

Tablete grafice

Tabletele grafice sunt un cadou perfect pentru pasionații de desen și design digital și permit crearea ilustrațiilor și a desenelor de complexitate destul de ridicată direct pe suprafața tabletei. Astfel, indiferent dacă prietenii tăi sunt începători sau desenatori profesioniști, o tabletă grafică de calitate le va fi cu siguranță pe plac.

Seturi de pictură

Dacă amicii tăi au preferințe mai clasice când vine vorba despre artă, poți oricând să apelezi la un magazin specializat, care vinde pensule, pânze sau diverse tipuri de culori. Un set de pictură reprezintă un cadou minunat, menit să ajute la dezvoltarea abilităților artistice. În plus, nu ești nevoit să cheltuiești o avere pe gadgeturi care pot fi destul de costisitoare.

Puzzle 3D

Exprimarea artistică nu ar trebui limitată la 2D, ci poate să ajungă la un nivel mai înalt, la propriu. Jocurile de construcție sau puzzle-urile 3D sunt excelente pentru stimularea creativității și a abilității de a rezolva probleme. În funcție de buget, poți opta pentru puzzle-uri mai simple sau chiar seturi de construcție tridimensionale mai complexe, pentru a căror asamblare este nevoie de un efort susținut.

Cărți de colorat pentru adulți

Nu te lăsa înșelat de aparențe. Nu este vorba despre banalele cărticele pe care ți le amintești din copilărie. Cărțile de colorat pentru adulți au ilustrații complexe, extrem de detaliate, iar pentru desenarea acestora este nevoie de răbdare și inspirație. Experiența de colorat este una cu adevărat captivantă și relaxantă în același timp.

Cursuri de dezvoltare personală

În loc să dăruiești obiecte, așa cum faci în fiecare an, ce-ar fi să încerci altceva? Înscrie-ți prietenii la cursuri de dezvoltare personală, pentru a le face o surpriză. Acestea pot fi atât online, cât și offline. Printre variantele dintre care poți să alegi se numără scrisul creativ, fotografia, designul, pictura, psihologia. O investiție în cunoaștere este una care își merită în totalitate banii.

Program de editare Foto-Video

Dacă ai prieteni super pasionați de fotografie, cumpărarea unui software de editare foto-video poate fi una dintre cele mai bune idei. Știm că poate te gândești că există destul de multe variante gratuite, însă realitatea este că funcțiile acestora sunt prea puțin avansate. În schimb, cu un program foto-video performant, cei dragi pot crea adevărate opere de artă din simple fotografii sau clipuri.

Jurnal pentru scriere creativă

Scrisul reprezintă metoda ideală de a ne limpezi gândurile și de a ne face planurile de viitor pe îndelete. Jurnalul creativ poate fi chiar mai mult decât un simplu loc în care să ne vărsăm gândurile. În unele tipuri de jurnale creative poți să desenezi sau să colorezi. Pe scurt, un cadou pe care prietenii tăi creativi îl vor adora.

Pick-up

Orice pasionat de muzică ți-o va confirma: muzica pe vinil îți dă o anumită stare pe care nu o poți replica atunci când asculți în format digital. Asta pentru că te poți relaxa, nu poți da skip sau next, ci ai o experiență cu adevărat interactivă cu muzica pe care o asculți. Pe internet găsești o varietate mare de modele la prețuri care încep de la câteva sute de lei. Mai mult, în ultimii ani, moda vinilurilor a început să prindă din ce în ce mai bine la public, așa că ai la dispoziție o gamă largă de variante noi sau second-hand.

Boxă bluetooth

Dacă prietenii tăi sunt mai degrabă interesați de tehnologie, o boxă bluetooth poate că este o idee mai bună. La o simplă comandă vocală, au la dispoziție o multitudine de melodii, canale de radio sau platforme muzicale. Ascultarea unor genuri muzicale diverse poate fi un extra boost pentru ideile creative și o sursă de relaxare constructivă.

Materiale pentru obiecte handmade

Nimic nu relaxează mai mult decât lucrul manual. A crea ceva de la zero cu mâinile tale este un proces care aduce cu sine o stare de bine. Așadar, o investiție moderată în materiale de lucru pentru creații handmade poate fi foarte satisfăcătoare. Îți poți lăsa creativitatea să zburde indiferent care este nișa preferată. Bijuterii, țesături, pielărie, toate sunt acum la un click distanță, astfel că îți poți surprinde prietenii cu acest dar atipic, dar foarte apreciat.

Sperăm că ți-am fost de ajutor în alegerea unui cadou interesant pentru prietenii tăi visători. În orice caz, punctul de plecare în cumpărarea oricărui cadou reușit ar trebui să fie bazat pe interesele persoanei care îl va primi. Ne bucurăm că ți-am oferit puțină inspirație și suntem convinși că, indiferent ce alegi, prietenii tăi vor avea parte de o surpriză tare plăcută.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!