10 cărţi de dezvoltare personală care ţi-ar putea schimba viaţa

Gandirea pozitiva este adoptata de tot mai multi oameni din intreaga lume. Ea are la baza ideea potrivit careia gandurile iti pot influenta in bine sau rau viata. Gandirea pozitiva este fundatia pe care se sprijina motivatia in business, medicina minte-corp, studii placebo si aproape in toate variantele de autoajutor.

RomaniaTV.net
05 mart. 2017, 20:39
10 cărţi de dezvoltare personală care ţi-ar putea schimba viaţa

Literatura gandirii pozitive este vasta si variata, cuprinde scrieri superficiale, dar si lucrari de calitate. Oricine este interesat de acest domeniu sau macar curios, iata o lista cu cele mai bune carti legate de gandirea pozitiva.

Puterea gandirii pozitive, de Norman Vincent Peale
Cartea te invata cum sa-ti gestionezi gandurile si cum sa devii costient de tine insuti. In plus, iti arata cum sa iti modifici modul de gandire astfel incat sa descoperi si latura spirituala a vietii.

De la idee la bani, de Napoleon Hill
Este una dintre mai cunoscute si vandute carti ale lui Napoleon Hill. Autorul american vorbeste despre existenta unei „superminiti” care poate fi folosita in scop propriu. Hill vorbeste despre cum poti cultiva o constiinta a banilor, si cum sa adopti o filosofie despre succes si prosperitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.