10 greşeli comune pe care femeile le fac atunci când îşi aleg lenjeria intimă

Te-ai gândit aflat vreodată în situația în care să te uiți la tine în timp ce ești în lenjerie intimă și să-ți spui: "Este minunată, o s-o cumpăr pe loc!" Dacă răspunsul este "da", înseamnă că acest articol este perfect pentru tine.

19 nov. 2017, 12:08
10 greşeli comune pe care femeile le fac atunci când îşi aleg lenjeria intimă

Deși nu realizează întotdeauna, femeile comit dese ori greșeli atunci când își cumpără lenjerie intimă, scrie estisuperba.ro. Aceste greșeli pot avea consecințe asupra corpului lor. Iată care sunt acestea și vezi dacă te regăsești și tu.

Citeşte şi O blondă celebră şi-a făcut apariţia la un eveniment monden fără lenjerie intimă GALERIE FOTO

1. Materialul chiloților.

Nu purta lenjerie intimă din dantelă pe sub pantaloni mulați sau de culoare deschisă. Oamenii pot vedea lenjeria pe care o porți și nu cred că este ceea ce-ți dorești. Poartă sutiene din materiale netede sau sutiene fără bretele.

2. Forma lenjeriei modelatoare.

Unele femei chiar vor să poarte lenjerie modelatoare ca cea din revistele de modă. Pentru a-ți atinge scopurile și pentru a arăta perfect, femeile aleg să poarte lenjerie intimă cu câteva mărimi mai mică.

Este greșit și acest lucru îți poate afecta corpul. Nu ar trebui să porți acest tip de lenjerie mai mult de 6 ore, altfel, circulația sângelui va fi întreruptă , mai ales în momentul în care porți și mărimea nepotrivită.

Este foarte important să cumperi lenjerie din materialul potrivit și mai ales mărimea potrivită pentru tine.

3. Mărimea sutienului.

Unele femei își cumpără sutiene mai mici pentru a crea un efect de mărire a sânilor. Totuși, ar trebui să știi că nu este bine să porți sutiene mici sau mari.

În cazul sutienelor mici, acestea vor aluneca pe perioada zilei. Iar dacă vrei ca sânii tăi să pară mai mari, nu folosi un sutien maci, ci cumpără-ți un sutien cu push-up.

4. Culoarea.

Dacă porți un sutien negru pe sub o bluză albă, nu este ok. Poate că acest lucru a fost un trend cândva, însă este oribil. Alege culorile deschise pentru bluzele albe, și negru pentru hainele închise la culoare.

5. Lenjeria pentru casă.

Se spune că atunci când ajungi acasă este cel mai bine să îți dai sutienul jos pentru a le oferi sânilor tăi o pauză. Totuși, acest lucru este ceva obișnuit pentru femeile cu sânii mici. Totuși, chiar dacă ai sânii mari, este mai bine dacă nu porți sutien în casă.

Cea mai bună soluție pentru casă sunt bustierele. Astfel, pielea ta poate respira și totodată, bustiera îți va ridica sânii și nu îți provoacă disconfort.

6. Materialul.

Hainele care sunt făcute 100% din bumbac sunt foarte confortabile și sunt sigure pentru sănătatea ta, însă se întind repede. Cel mai indicat ar fi să folosești lenjerie intimă care este fabricată din 80% bumbac și 20% material elastic.

7. Chiloții preferați.

Multe femei adoră să poarte chiloți tanga pentru că sunt invizibili pe sub haine, însă sunt fabricați din materiale sintetice care pot irita foarte ușor pielea sensibilă și pot favoriza creșterea bacteriilor. Evită să îi porți zilnic!

8. Potrivirea sutienului cu chiloții.

Seturile de lenjerie intimă arată foarte bine. Atât sutienul, cât și chiloții sunt făcuți din același material și arată bine împreună. În plus, vei fi ma atrăgătoare dacă vrei să îi faci o surpriză partenerului tău.

9. Lenjeria de zi cu zi.

Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile este că poartă lenjerie intimă din mătase în fiecare zi. Făcând asta, pot înfrunta aceste consecințe negative: de la o formă neplăcută a corpului, la probleme de sănătate.

10. Lenjeria intimă care să se potrivească cu forma corpului tău.

Corpul în formă de pară este potrivit pentru lenjeria intimă din dantelă pentru că îi va da o formă frumoasă. Femeile cu forme sau cu corp în formă de clepsidră ar trebui să poarte lenjerie cu talie înaltă .