10 lucruri pe care femeile le fac, dar niciodată nu le recunosc. Al 4-lea este PURĂ TERAPIE

Nu contează cine ești, este practic imposibil pentru tine să înțelegi o femeie în toată complexitatea ei. Creierul unei femei este o cutie cu mister! Azi te-ar putea ignora, dar mâine se vor comporta ca și cum ai fi cel mai bun iubit din lume. Toate femeile sunt ciudate, mai ales dacă te gândești din perspectiva unui bărbat. Cu toate acestea, spre deosebire de reprezentanții sexului masculin, femeile nu recunosc imediat toate lucrurile ciudate pe care le fac. Așa că astăzi le vom deconspira, arătându-ți câteva dintre ele!

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 09:05
10 lucruri pe care femeile le fac, dar niciodată nu le recunosc. Al 4-lea este PURĂ TERAPIE

1. Verificări la 360 de grade în oglindă

Oglinzile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, scrie tasta.ro. Reprezentantele sexului frumos își petrec mai mult timp decât bărbații în fața oglinzilor, verificând și observând totul la ținuta lor vestimentară, inclusiv spatele lor.

Citeşte şi 9 motive pentru care să NU te căsătoreşti până la 30 de ani

2. Își deschid gura în timp ce se dau cu rimel

Ești femeie? Ai făcut asta vreodată? Nu ești singura! Multe femei au acest tic atunci când se dau cu rimel, dar nimeni nu înțelege exact de ce procedează ele așa.

3. Analizează mesajele text primite

Da, ele analizează mesajele cuvânt cu cuvânt. Sună înfricoșător? Femeile încearcă să ghicească ce crede cealaltă persoană despre ele analizând mesajele text primite, în special dacă sunt de la iubit sau crush. Ele analizează starea de spirit a expeditorului bazându-se pe emoticoanele și limbajul folosit.

4. Spun adesea opusul a ceea ce gândesc

Acesta este unul dintre multele motive pentru care femeile nu pot fi înțelese. Ele spun că te iubesc, dar nu prea o cred. Ele spun că te urăsc, dar în adâncul sufletului, știu că încep să te iubească. Ele spun că sunt urâte, și concluzia este că: tu trebuie să-i spui că este frumoasă. Niciodată nu știi ce este cu ele, poți doar ghici. Noroc!

5. Când nu se rad sub braț

Îndepărtarea părului de pe corp este cea mai nesuferită sarcină pe care femeia o are de îndeplinit. Așadar, atunci când uită sau nu se rade la sub braț într-o zi, ce face? Poartă tricouri sau bluze cu mânecile care să-i acopere regiunea umerilor, astfel încât să fie în siguranță. Ooops, secret deconspirat!

6. Imaginația lor este vividă

Când un bărbat vede o femeie atrăgătoare, primul lucru la care se gândește este cum să o aibă în pat. Când o femeie vede un bărbat frumos, primul lucru la care se gândește este dacă numele lui de familie se potrivește cu prenumele ei.

Citeşte şi FOTOGRAFIA ZILEI. Rugăminte de iertare pe post-it-uri roz

7. Iubesc complimentele, dar…

Ghidul despre cum să înțelegi o femeie ne spune că reprezentantele sexului frumos adoră să primească multe complimente. Cu toate acestea, nu știu niciodată cum să reacționeze sau să răspundă la ele.

8. Obiceiurile de cumpărături

Cumpărăturile le fac pe femei să se simtă întotdeauna bine. Astfel, cumpără foarte multe lucruri despre care mai apoi regretă că au dat banii pe ele. De ce? Nu vom înțelege niciodată. Nici măcar ele nu cred că sunt conștiente de răspunsul la această întrebare.

9. Atunci când se pregătesc să meargă undeva

Femeile sunt planificatori excelenți. Dar chiar dacă s-au pregătit toată ziua, tot mai întârzie un minut din cauza retușului final.

10. Nu sunt experte la atât de multe lucruri

Bărbații cred că femeile sunt experte atunci când vine vorba de culori, machiaj, haine și multe altele. Dar adevărul este că deși femeile cunosc o mulțime de culori și știu cum să le aleagă, abia știu cum să aibă grijă de toate rochiile pe care le au.