10 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre infidelitate

Te-ai gandit vreodata sa-ti inseli partenerul de viata? Daca raspunsul este DA, nu esti singurul. Insa intre fantezie si realitatea sunt diferente foarte mari. Iar pana sa treci la fapte ar fi bine sa iei in calcul cateva aspecte foarte importante. 

RomaniaTV.net
28 nov. 2018, 21:04
10 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre infidelitate

1. Totul este „inocent” la inceput

Poate ca esti plictisit sau te simti singur, sau esti pur si simplu nesatisfacut. Poate te-ai reintalnit virtual, pe o retea de socializare, cu o veche cunostinta cu care flirtezi „nevinovat”. Insa granita este foarte subtire si de la un simplu flirt se poate ajunge la infidelitate. 

2. Nu te gandesti la consecinte pana cand nu e prea tarziu

Te simteai bine la un moment dat sau te simteai alta persoana, sau poate n-ai mai avut puterea sa te opui. Hormonii o luasera razna, cineva a fost acolo langa tine sa te asculte, sa te valideze ca persoana, sa-ti spuna ca esti special sau fabulos. Gandul ca cineva va avea de suferit, ca vei rupe inima partenerului sau a familiei este la milioane de ani lumina departare. Si vor fi acolo pana cand calci stramb. Apoi vor veni de-a valma si iti dai seama cate ai de pierdut. 

3. Vei cauta sa te justifici

Odata ce faptul s-a consumat iti vei cauta scuze: partenerul nu-ti acorda atentie, nu mai era pasiune intre voi, sunteti impreuna de cand erati mici, nu erati iubiti, ci doar colegi de camera, partenerul de viata era prea gelos, te controla, nu era niciodata acolo cand aveai nevoie de el, si el/ea te insala oricum (sau cel putin asa banuiesti). Si exemplele pot continua. Te vei simti bine, o perioada, chiar si tu vei fi convins de aceste scuze. 

4. Va fi excitant… o vreme

Noua cucerire iti va da aripi, iar faptul ca ascunzi relatia este mai excitant decat relatia insasi. Pentru prima data, ai ceva care iti apartine numai tie, iar acest secret iti va da mai multa energie decat crezi, cel putin pentru o perioada.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.