10 milioane de oameni au plâns când au văzut asta: Reacţia unui cerşetor după ce află că a câştigat la LOTO

Un tânăr i-a creat o "farsă" unui cerşetor şi l-a făcut să creadă că a fost norocos odată în viaţă şi a câştigat la loto. Astfel, i-a oferit un bilet şi i-a spus că e câştigător, ca apoi să meargă cu el să ridice premiul de 1.000 de dolari dintr-un magazin. Reacţia bărbatului fără casă este cu adevărat unică şi înduioşătoare.

07 mart. 2014, 12:18
10 milioane de oameni au plâns când au văzut asta: Reacţia unui cerşetor după ce află că a câştigat la LOTO

„Magic of Rahat”, un utilizator de Youtube cunoscut pentru trucurile sale magice, a făcut un gest special pentru un cerşetor care cerea bani în apropierea casei sale. Astfel, într-o zi i-a oferit un bilet la loto ca apoi să meargă cu el într-un magazin să ridice premiul.

Citeşte şi Gestul făcut de un CERŞETOR după ce s-a îmbogăţit peste noapte: Am jucat ultimii bani la LOTO şi am câştigat

Cu toate că biletul nu era câştigător, tânărul i-a dat vânzătorului suma de 1.000 de dolari pe care să o ofere cerşetorului drept premiul şi să îl mintă că a câştigat la loto.

Citeşte şi Gestul uimitor făcut de o CERŞETOARE după ce a primit de MÂNCARE: Nu mă aşteptam la asta VIDEO

În momentul în care bărbatul de pe stradă a descoperit că este câştigător a rămas cu gura căscată. Mai mult, după ce a primit premiul în bani, cerşetorul a început să plângă de fericire şi a vrut să ofere cea mai mare parte din sumă celui care i-a oferit biletul, spunând că el nu îi poate lua pe toţi.