10 modalitati sa salvezi o casnicie

Multi barbati aflati in mariaje fericite se intreaba, uneori, cum ar fi sa fie din nou singuri si sa petreaca weekend-uri dezbracati alaturi de femei superbe aflate acolo doar pentru placerea lor. Insa realitatea este mult mai putin provocatoare – in cazul in care decid sa calce stramb.

RomaniaTV.net
17 oct. 2018, 20:13
10 modalitati sa salvezi o casnicie

Ca barbat divortat, sustin mai multe studii, ai un risc de 39% sa te sinucizi. Si chiar daca nu te omori cu mana ta vei muri de tanar. Mai mult, singuratatea va avea un efect negativ si asupra mobilitatii.

Iar asta nu e tot: divortul iti va distruge finantele.

Lucru demonstrat de diverse cercetari care au aratat ca o despartire finala te va lasa cu mai putin de o treime din ceea ce ai fi acumulat daca nu te-ai fi casatorit niciodata.

Ceea ce inseamna ca un mariaj, in special unul fericit, trebuie protejat din rasputeri. Iata, prin urmare, 10 modalitati sa salvezi o casnicie fara sex.

1.   Gandeste-te la cea mai buna motivatie pentru ceea ce a facut, nu cea mai rea

Gandeste-te la un lucru enervant pe care ea il face, iar tu in mod regulat, il reinterpretezi. Psihologii numesc asta atribuire maladaptiva. Iti poti imbunatati relatia de cuplu doar privind lucrurile diferit; alege cea mai buna interpretare posibila pentru actiunile ei, nu cea mai rea.

2.   Zero negativitate

Cate zile, din aceasta luna, poti sa traiesti fara sa spui ori sa faci ceva negativ jumatatii tale? Si da, si sarcasmul intra tot in categoria lucrurile negative. Potrivit psihologului Terry Real „Sarcasmul ucide intimitatea”. Cuvintele pe care le folosesti in cuplu conteaza. Asa ca alege-le cu intelepciune.

3.   Un masaj al talpilor este nemaipomenit, un masaj al gatului si capului face minuni

4.   Nu te plange. Mai bine cere (politicos) ceva

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.