10 moduri prin care îţi dai seama că nu este interesat de tine

Limbajul trupului este extrem de important şi ne spune multe despre ceea ce vor conştient sau nu ceilalţi să ne comunice.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 10:24
10 moduri prin care îţi dai seama că nu este interesat de tine

Atunci când ieşi cu cineva în oraş la prima întâlnire, sau îl observi doar într-un cerc de prieteni, e important să îţi dai seama repede dacă e sau nu o pierdere de vreme să te ţii după el.
Vă vom enumera 10 astfel de “mişcări” care îţi vor da imediat mesajul că nu mai ai vreme de pierdut şi că persoana pe care o urmăreşti nu îţi acordă atenţia necesară.

Bărbaţii au talentul acesta de a trimite tot felul de mesaje codate, dar decât să te frustrezi, mai bine învaţă să le decodezi şi să ştii când să ieşi din schemă.

În fine, ştim că nu e deloc uşor când ni se întâmplă să fim atrase de un tip care nici măcar nu ne bagă în seamă sau care pare că s-a răzgândit de la prima întâlnire. E mai bine să fii conştientă cum merg lucrurile de la început, decât să pierzi o noapte întreagă discutând cu el, întrebându-te dacă îţi va cere numărul de telefon sau nu.

Foloseşte-te, în schimb, de aceste indicii şi, în cazul în care se dovedeşte că n-ai nicio şansă, foloseşte-ţi timpul mai util, eventual încercând cu alt tip, care pare mai dispus să creadă în tine.

1. Se apleacă în direcţia opusă faţă de tine atunci când stă în picioare sau pe scaun alături de tine.

2. Face mişcări ciudate, înainte şi înapoi, bate din picioare sau cu degetele pe masă, dând semne de plictiseală.

3. Se îndepărtează brusc atunci când dai impresia că vrei să te apropii de el. Dacă sunteţi la prima întâlnire la restaurant, gestul este cu atât mai evident.

4. Îşi încrucişează mâinile peste piept, cu palmele pe umerii opuşi.

VEZI AICI CONTINUAREA