10 motive pentru care barbatii nu mai vor sex

Suna ciudat expresia "barbatii nu mai vor sex", cand toata lumea stie ca ei numai la asta se gandesc. Si totusi... Cum nu tot ce zboara se mananca, nici barbatii nu au un singur scop in viata: si anume – sexul. Ba chiar au si suficiente motive sa nu mai vrea sa faca dragoste. Mai mult, in urma unui sondaj realizat pe site-ul TheStir.com, 62% dintre barbatii chestionati au recunoscut ca au refuzat o partida de sex mai des decat partenerele de viata.

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 17:48
10 motive pentru care barbatii nu mai vor sex

Iata 10 motive pentru care barbatii nu mai vor sa faca sex.

1. Nivel scazut de testosteron

Nivelul de testosteron scade odata cu inaintarea in varsta. Mai mult, specialistii spun ca fenomenul este accentuat de nivelul ridicat de poluare din atmosfera. Asa ca, verificati-va nivelul de testosterone.

2. Boala

Boli precum diabetul, tulburari renale, fibrosa cistica, tumori pituitare afecteaza nivelul testosteronului si, implicit, al libidoului. Mergi la doctor si fa-ti analizele pentru a trata din timp aceste afectiuni.

3. Medicamente

Tratamentul antidepresiv si cel pentru controlarea tensiunii arteriale joaca un rol important in blocarea poftei de sex a barbatului. Cere sfatul medicului daca te confrunti cu aceasta problema.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro