10 obiceiuri care te vor face o persoană mai calmă

Într-o perioadă plină de evenimente în care stresul a devenit se întâlneşte mai des decât nisipul în deşert cei mai mulţi dintre oameni sunt mereu pe fugă. Există însă şi persoane calme. Îi recunoşti dintr-o singură privire: modul liniştit în care se comportă indiferent de graba din jurul lor, faptul că nu se grăbesc niciodată şi încrederea pe care o degaja în orice situaţie.

15 mart. 2016, 20:39
10 obiceiuri care te vor face o persoană mai calmă

Probabil ca esti invidios pe acesti oameni si ai vrea ca si tu sa fii la fel insa nu stii ce ar trebui sa faci, intrucat majoritatea prietenilor tau sunt si se comporta exact ca tine. Adevarul este ca persoanele cu adevarat calm sunt o specie rara si exotica de la care ai o multime de invatat in special in ceea ce priveste comportamentul si atitudinea lor. Adopta stilul lor de a privi lumea si vei deveni si tu asemeni lor: un expert la gestionarea cu succes a stresului si frustrarilor zilnice inerente.
Iata 10 obiceiuri ale oamenilor calmi:

Aleg sa mearga pe jos

Oamenii calmi merg zilnic mult pe jos indiferent ca trebuie sa se intalneasca cu un prieten aflat la 3 kilometri distanta, sa cumpere ceva de la magazinul din celalalt capat al strazii, sau pur si simplu ies la plimbare cu cainele. Asa ar trebui sa faci si tu. Da-te jos din autobuz si tranvai cu o statie mai devreme si mergi pe jos. Acest exercitiu simplu te ajuta sa iti limpezesti creierul si este obligatoriu pentru obtinerea serenitatii.

Nu se grabesc niciodata

Ei par ca au tot timpul din lume la dispozitie. Atunci cand trebuie sa ajunga la o intalnire pleaca mult mai devreme asa ca nu sunt niciodata pe fuga. In cazul in care se intampla ceva, fie reprogrameaza intalnirea, ori cand ajung se scuza cu gratie.

Graba distruge pacea si, in acelasi timp, nu are niciun fel de valoare. Fii decis sa renunti odata pentru totdeauna la graba.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.