10 profeţii care vor arunca lumea în haos, făcute de Baba Vanga. „O nouă boală va lovi planeta, oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Dincolo de pandemia pe care am experimentat-o în ultimele aproape 20 de luni şi care a smuls atâtea vieţi, omenirea mai este ameninţată de multe molime şi boli, unele dintre ele care vor decima omenirea într-un ritm înfiorător, afirmă profeţii.

15 oct. 2021, 19:50
10 profeţii care vor arunca lumea în haos, făcute de Baba Vanga. „O nouă boală va lovi planeta, oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Baba Vanga, cunoscută şi ca Nostradamus din Balcani, a lăsat înainte de moartea sa, în 1996, o serie de profeţii de natură să ne cutremure.

10 premonitii care anunţă haosul, potrivit clarvăzătoarei Baba Vanga:

În 2023 se va schimba uşor Orbita Pamântului

În 2025 Europa va fi pustiită

În 2028 se va dezvolta o noua sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă

În 2046 clonarea va fi foarte accesibilă.

În 2076 lumea va fi condusă din nou de comunisti.

În 2088 o nouă boală va lovi planeta. Oamenii vor îmbătrâni în cateva secunde.

În 2097 boala va fi vindecată.

Citeşte şi Baba Vanga, profeţie tulburătoare despre atacul talibanilor. Ce se va întâmpla cu lumea

În 2100 soarele facut de mâna omului va lumina partea întunecata a Planetei.

În 2111 oamenii vor deveni roboţi

În 2154 animalele devin pe jumătate oameni.

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.  În 1996, ultimele cuvinte au fost adresat poporului nostru. „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, au fost cuvintele clarvăzătoarei cu puţin timp înainte să moară.

Baba Vanga s-a născut în anul 1911 într-o familie săracă din Bulgaria și la doar 12 ani a rămas oarbă. La scurt timp după această nenorocire, fetița a început să aibă primele viziuni. Cei care au avut norocul să o cunoască spun că știa să citească gândurile oricui și să prezică viitorul.