Baba Vanga, profeţie tulburătoare despre atacul talibanilor. Ce se va întâmpla cu lumea

Baba Vanga a mai profeţit și că anul 2021 va fi plin de dezastre, seisme sau cataclisme. Şi Nostradamus a prezis pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare: războaie, soldaţi cu cipuri și un cutremur devastator.

17 aug. 2021, 08:49
Baba Vanga, profeţie tulburătoare despre atacul talibanilor. Ce se va întâmpla cu lumea

Baba Vanga

a făcut o previziune teribilă în legătură cu preluarea controlului în Afganistan de către talibani. Predicție care se pare că se adeverește, deşi pare că a greşit puţin data. Clavăzătoarea a prevestit anul în care toată lumea va fi controlată de musulmami.

Cu puțin inainte de moarte, clavăzătoarea bulgară a prezis pentru anul 2043 că Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitala la Roma și că economia lumii va fi controlată de musulmani.

Profeţia Babei Vanga legate de conducerea lumii de către musulmani pare să fie întărită de o declarație făcută de liderul talibanilor.

Baba Vanga, profeţia care sperie întreaga lume. Anul în care Europa va fi pustiită: dezastrul se apropie!
”Este credința noastră că într-o zi mujahadinii vor câștiga, iar legea islamică va fi nu doar în Afganistan, ci în toată lumea. Nu ne grăbim”, a declarat comandantul talibanilor pentru CNN.

Dumincă, capitala Afganistanului, Kabul a fost asaltat de talibani, ultimul oraș important care rămăsese sub controlul forțelor guvernamentale afgane. Evenimentele s-au desfășurat cu repeziciune.

Baba Vanga a mai avertizat că, până în 2170, o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar în 3010, o cometă va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic. Pământul se va cufunda în întuneric, a mai spus ea.

Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă
Printre profețiile Babei Vanga pe ani, amintim că a spus că în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrâge considerabil.

2043: Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitala la Roma. Economia lumii va fi controlată de musulmani.

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare: războaie, soldaţi cu cipuri și un cutremur devastator
2066: Statele Unite vor utiliza arma climatică, în încercarea de a readuce Europa la creștinism.

Clarvăzătoarea Baba Vanga, supranumită şi „Nostradamus de Balcani”, a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021. Chiar dacă pare ciudat, aceasta a mai spus și că un „dragon puternic” va prelua planeta.  „Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca Baba Vanga se se refere prin cei „trei uriași” la Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Nu în cele din urmă, Baba Vanga a mai prezis și că anul 2021 va fi plin de dezastre, seisme sau cataclisme.

După ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, Dumnezeu a binecuvântat-o pe Baba Vanga cu un dar uimitor, acela de a prezice.

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printre acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

 


loading...
Partenerii noștri