10 secrete pentru ca rutina să nu ucidă pasiunea

O lege economica spune ca trebuie sa renunti la un job in momentul in care mai putin de 50% din timp inveti si peste jumatate il petreci facand munca de rutina. La fel se intampla si in casnicie: rutina este moartea pasiunii. Intotdeauna trebuie sa existe putin mister intr-o relatie si este nevoie sa va amintiti motivele pentru care la inceput nu va puteati petrece mai mult de cateva secunde fara sa va atingeti: uneori chiar si o simpla tinere de mana era de ajuns.

RomaniaTV.net
30 mai 2018, 20:09
10 secrete pentru ca rutina să nu ucidă pasiunea

Nu uitati aceste lucruri, vor mentine mereu flacara pasiuni la cote inalte.

1. Flirtati in public

Dupa cativa ani de relatie, flirtul poate disparea, dar odata cu el se poate stinge si pasiunea care v-a legat candva. Iesiti in oras, tineti-va de mana, sarutati-va fara sa va pese de ce se intampla in jurul vostru si daca sunteti mai indrazneti, treceti la urmatorul nivel.

2. Complimentati-va

Sotia s-a tuns sau si-a luat o rochie noua? Sotul este proaspat ras sau poarta costum. Nu lasati toate acestea sa treaca neobservate. Spuneti-i partenerului ce va place la respectiva tunsoare, tinuta etc.

3. Impartasiti-va fanteziile

Oamenii se mai schimba. Ce v-a placut la un moment dat, este posibil sa nu mai fie valabil. Mai ales in ceea ce priveste latura sexuala. Vorbiti deschis despre ce va place, ce va „aprinde”.

4. Planificati sexul

Suna ciudat, dar poate n-ar fi rau sa va ganditi la sex ca la o sedinta de la care nu puteti lipsi. Deosebirea este ca nu trebuie sa prezentati nici un raport. Puteti chiar sa marcati data in calendar. In acest fel, chiar daca e planificat, tineti flacara pasiunii la cote inalte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.