10 vedete din România care au purtat cele mai frumoase rochii de mireasă

Când vine vorba de nunți, vedetele din România debordează de rafinament, eleganță și stil. Dacă organizarea, decorul sau locația sunt foarte bine puse la punct, rochia de mireasă este punctul forte al marelui eveniment. Iată care sunt vedetele de la noi care au purtat cele mai frumoase rochii de mireasă.

RomaniaTV.net
07 aug. 2018, 06:01
10 vedete din România care au purtat cele mai frumoase rochii de mireasă

Vedete care au ales rochii clasice

Anda Adam – cântăreața s-a căsătorit în 2015, iar pentru marele eveniment a decis să poarte o rochie amplă, foarte simplă. În partea de sus rochia a fost adjustată pe bust, iar în partea de jos a avut o trenă impresionantă. Voalul Andei Adam a avut o margine brodată, foarte elegantă, iar coafura a constat într-un coc simplu, accesorizat cu o diademă. Mireasa a purtat și un colier prețios, iar buchetul a fost din trandafiri albi.

Andra – Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele în anul 2008. În ziua cea mare, mirii au optat pentru un stil rafinat, clasic. Mireasa a purtat o rochie lucrată minuțios în partea de sus și vaporoasă în partea de jos. Voalul a fost unul simplu și a completat foarte bine partea de sus a rochiei care a fost decoltată și bogată în aplicații sclipitoare.  Buchetul miresei a fost simplu și elegant, tot din trandafiri albi.

Diana Dumitrescu – deși actrița și soțul ei, Ducu Ion, au divorțat, nunta acestora rămâne în amintirea opiniei publice ca un eveniment de basm. Actrița a purtat o rochie deosebită, bogată în detalii. În partea de sus broderia acoperea elegant decolteul, pentru că rochia nu a avut bretele, iar partea de jos a fost foarte amplă, din tul. Diana Dumitrescu a purtat o coafură simplă, care i-a scos în evidență voalul amplu și accesoriul pentru păr din pietre prețioase. 

Elena Gheorghe – rochia de mireasă a Elenei Gheorghe a fost una cu adevărat de prințesă. Un corset ușor decoltat, accesorizat cu pietre prețioase și o trenă foarte lungă au fost piesele de rezistență ale ținutei. Voalul miresei a fost unul simplu, dar amplu, iar pe parcursul serii artista e renunțat la el. Coafura Elenei Gheorghe a fost foarte elegantă și a constat într-un coc lejer, iar buchetul a fost alcătuit din trandafiri albi.

Delia Matache – marele eveniment al Deliei și al afaceristului Răzvan Munteanu a avut loc în anul 2012. Cântăreața a purtat o rochie de mireasă în stil prințesă, accesoriată cu un voal foarte lung, frumos lucrat pe margini. Rochia Deliei nu a avut bretele sau mâneci deoarece partea de sus a acesteia era un corset brodat. Mireasa a purtat și un săculeț alb, care venea în completarea ținutei, iar coafura a fost una lejeră, din bucle naturale, cu un plus de volum în față.

Vedete nonconformiste în ziua nunții

Andreea Ibacka – actrița s-a căsătorit în anul 2011 cu Cabral Ibacka, iar pentru marele eveniment a decis să poarte o rochie tip sirenă. Aceasta a scos în evidență silueta perfectă a Andreei, dar și trăsăturile armonioase ale corpului. Confecționată din tafta și dantelă în partea de sus, iar din tul în partea de jos, rochia Andreei Ibacka a făcut furori. De asemenea, pe aceasta au fost aplicate mai multe pietre prețioase.

Andreea Bănică – tot în anul 2008 și-a pus pirostriile și cântăreața Andreea Bănică. Aceasta s-a căsătorit cu impresarul Lucian Mitrea și a decis să fie o mireasă nonconformistă. Artista a purtat o rochie mulată pe corp, scurtă în partea din față, dar cu o trenă foarte lungă și voluminoasă. Partea scurtă a rochiei a fost foarte sclipitoare datorită miilor de pietre prețioase aplicate. Andreea Bănică a optat și pentru un voal deosebit, cu pălăriuță și destul de voluminos. Mireasa a purtat o pereche de sandale albe, decupate la spate, cu toc cui, înalt și vârf stiletto.

Brigitte Sfăt – soția tenismenului Ilie Năstase a ales să fie o mireasă deosebit de elegantă, iar în acest sens a ales să poarte o rochie adjustată pe corp, cu mâneci din dantelă. În partea de jos, rochia lui Brigitte devenea ușor mai amplă, asemenea rochiilor tip sirenă pentru a-i oferi miresei un plus de confort pentru dans. Detaliul din dantelă frumos lucrată din zona umerilor a făcut ca soția tenismenului să strălucească în ziua nunții, la fel și broderia subtilă de pe întreaga rochie.

Alina Vidican – în 2011 acționarul de la Dinamo o lua de soție pe Alina Vidican, iar mariajul avea să se încheie câțiva ani mai târziu. În ziua nunții, Alina Vidican a purtat o rochie fabuloasă, extrem de scumpă. În partea de sus rochia a fost lucrată în dantelă și pietre prețioase, iar în partea de jos materialul a fost unul creponat și amplu. Detaliul de sub sâni a fost unul foarte sexy, din tul transparent și încrustat în pietre. Voalul Alinei Vidican a fost lung, iar accesoriul din păr a dat un farmec aparte coafurii lejere din bucle.

Nicoleta Luciu – una dintre cele mai sexy mirese din showbizz-ul românesc a fost, fără dar și poate, Nicoleta Luciu. Vedeta a ales să poarte o rochie mulată și foarte decoltată, cu o trenă nu foarte lungă. Materialul satinat al rochiei a fost îmbogățit cu pietre prețioase atașate tot în zona bustului. Voalul a fost unul amplu, iar cocul miresei a fost proeminent și elegant.