10 vise pe care le au oamenii şi interpretarea lor

Ştiai că o persoană normală are în jur de 1460 de vise pe an? Acesta echivalează cu patru vise pe noapte. Potrivit The Dream Encyclopedia, cuvântul "vis" vine din germanul "draugmas" care înseamnă iluzie ori fantomă. Alţi oameni cred că ar putea avea legătura cu druh, care în sanskrita înseamnă "a căuta să rănească".

RomaniaTV.net
05 sept. 2016, 07:48
10 vise pe care le au oamenii şi interpretarea lor

Desi originea cuvantului vis te-ar putea duce cu gandul la locurile intunecate ale sufletului, multe vise au de fapt un mesaj pozitiv transmis de catre Univers. Bineinteles, interpretarea viselor este subiectiva, insa urmarirea unui vis poate fi extrem de importanta in viata multor oameni si ofera raspunsuri la intrebari la care mintea constienta nu stie ce sa spuna.

Carl Jung, fondatorul psihologiei analitice credea ca visele ne ajuta sa intra in subconstient unde sa primim raspunsuri la diverse nelamuri importante. Universul incearca sa comunice cu noi prin moduri diverse, asa ca visul este o alta cale de a invatam lectii importante chiar si atunci cand dormim. 

Citeşte şi  Spune-mi ce visezi şi-ţi spun ce boli ai

1. Cazi

Este unul dintre cele mai intalnite vise. Expertii in vise cred ca asta inseamna ca exista anumite aspecte din viata ta asupra carora nu ai control ori ca un eveniment major a avut loc. De obicei, cel care viseaza nu ajunge niciodata la fundul prapastiei, ori locului in care merge in jos, de fapt continua sa cada pana se trezeste. De asemenea, mesajul ar putea fi un indemn sa renunti la ceva din viata ta pentru a putea merge mai departe.

2. Sa fii urmarit

Un alt vis comun la multi oameni, iar urmarirea poate insemna lucruri diferite. Cea mai populara interpretare este ca trebuie sa infrunti ceva de care fugi; trebuie sa-ti confrunti demonii si nu sa gasesti modalitati de a scapa de ei. Subscontientul iti transmite ca trebuie sa iei atitudine in fata fricilor in loc sa cauti un loc si sa te ascunzi de ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO


loading...