100 Balls – noul Flappy Bird devine rapid un hit

După ce acum două zile v-am prezentat Make it Rain, cel mai popular joc din magazinul de aplicații App Store și Play Store, astăzi ne oprim la 100 Balls, locul secund în Play Store. Povestea ei esta una interesantă – despre copiere și nu numai.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 12:27
100 Balls – noul Flappy Bird devine rapid un hit

100 Balls sau 100 Ballz (pe Android) este un joc simplu la prima vedere, dar care intră în categoria Candy Crush Saga – oferă acțiuni repetitive, concentrare mintală și face ca timpul să treacă. Jocul a fost denumit rapid noul Flappy Bird, datorită dificultății sale și poate și absurdității. Nu pare deloc interesant la început, are un design minimalist, dar reușește să te țină concentrat. Până la urmă, se folosește de legile fizicii.

„Nicuşor de la Brăila”, o parodie Flappy Bird, cel mai descărcat joc de pe Google Play VIDEO

Playtech l-a testat pe Android, unde există o variantă copiată după cea originală de pe iPhone. Există numai modul Normal, iar cel Advanced urmează.

Care este scopul jocului? Dintr-un filtru avem 100 de mingi de tenis pe care trebuie să le eliberăm apăsând pe ecran. Acestea trebuie să cadă într-o găleată. Pe parcursul unui joc, avem 8 găleți ca să golim conținutul la final.

Urmăreşte VIDEO cu jocul 100 Balls pe Playtech.ro.