11 lucruri pe care să ţi le aminteşti înainte de ora 11 dimineaţa

Modul în care îţi începi ziua stabileşte cursul activităţilor pe care le ai de realizat până seara. Imediat după ce a sunat alarma la telefon şi te-ai dat jos din pat, trebuie să începi să îţi pregăteşti corpul şi mintea pentru ceea ce urmează.

RomaniaTV.net
28 dec. 2015, 13:00
11 lucruri pe care să ţi le aminteşti înainte de ora 11 dimineaţa

Aceste 11 lucruri trebuie să facă parte din gândurile tale în fiecare dimineaţă:

Mulţumeşte – Chiar dacă viaţa ta este plină de provocări cărora simţi că nu le mai poţi face faţă, încearcă să îţi dai seama pentru ce ai putea să mulţumeşti şi începe ziua de la acel gând.

Bucură-te de fiecare moment – Putem găsi plăcere în fiecare moment, chiar şi în cele mai puţin frumoase. Acest lucru presupune efort, dar dacă îţi vei aminti în permanenţă că nimic nu poate să îţi afecteze starea pe care o ai, atunci vei reuşi să treci peste activităţile grele de peste zi mult mai uşor.

Ziua de ieri nu poate fi schimbată, dar cea de mâine poate – Iartă-te pentru greşelile pe care le-ai făcut ieri şi concentrează-te asupra viitorului şi în mod special pe ce trebuie să faci mâine. Ţine minte că ai în permanenţă totul sub control.

Citeşte şi  Igiena mentală. Arta de a trăi mult

Toate problemele au o rezolvare – Încearcă să nu uiţi niciodată să îţi repeţi dimineaţa că oricât de greu va fi peste zi, nicio problemă nu va trece fără să aibă o rezolvare. Fără doar şi poate, eşti capabilă să găseşti o soluţie.

Alege să te înconjori de oamenii potriviţi – Aceştia fac diferenţa în viaţa ta. Oamenii care stau în preajma ta în fiecare zi îţi afectează deciziile şi starea pe care o ai acasă, pe stradă şi la birou.

Rezolvă problemele la momentul potrivit – De regulă, te cuprinde nerăbdarea, dar este bine să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie finală. Spre exemplu, dacă ai de rezolvat o problemă, dar aceasta mai suportă amânare, analizeaz-o bine şi apoi ia o decizie.

Citește mai mult pe feminis.ro.