11 tipuri de femei dorite de bărbaţi

Unele femei sunt mai "atragatoare" pentru barbati decat altele, nu neaparat din punct de vedere fizic, ci pur si simplu prin trasaturile de caracter si prin personalitatea lor. Iata care sunt tipologiile feminine cele mai dorite de sexul tare.  

30 iul. 2015, 11:45
11 tipuri de femei dorite de bărbaţi

Draguta „Draguta” este mereu optimista, are o atitudine pozitiva, este multumita de ceea ce are – intr-un cuvant este compania ideala. Este o persoana originala, fara urma de prefacatorie si este intotdeauna fericita sa te vada. Acest gen de femeie este greu de gasit, deoarece majoritatea sunt „luate” imediat ce apar disponibile „pe piata”.

Justitiara Acest gen de femeie este o adevarat feminista – nu una radicala, de genul celor care urasc barbatii. Nu este genul de femeie care cere drepturi egale intre femei si barbati, dar se asteapta ca tot barbatul sa o intretina, ci mai degraba genul care crede in egalitate de la pregatirea cinei pana la lupta in prima linie de razboi.

Crede ca o relatie ar trebui sa fie un parteneriat in care fiecare isi aduce aportul in proportie de 50%.

Senzuala Trebuie sa fii foarte norocos, draga barbatule, pentru a gasi o Senzuala! Aceasta iubeste barbatii si sexul – si nu ascunde acest lucru. Nu intelegeti prin aceasta ca isi vinde corpul sau ca se foloseste de sex pentru a manipula barbatii, ci pur si simplu asa este ea. 

A nu se confunda insa cu o nimfomana, care are probleme psihologice. In timp ce majoritatea femeilor o urasc deoarece se ofera pe tava barbatilor, acestia o adora, normal, nu numai pentru ca este lipsita de inhibitii, dar si datorita faptului ca nu ascunde ca-i place sexul. Este o specie rara, dar meria cautata.

Mai multe tipuri, pe teen.unica.ro