12 legi ale karmei de care putina lume stie. Iti vor schimba viata!

Pentru a nu iti mai fi frica si pentru a incepe sa fii imputernicit in lumile karmei si reincarnarii, iata ce trebuie sa stii despre legile karmice.

21 nov. 2021, 07:35
12 legi ale karmei de care putina lume stie. Iti vor schimba viata!

Ce este Karma?

Karma este cuvantul sanscrit pentru actiune. Este echivalent cu legea lui Newton „fiecare actiune trebuie sa aiba o reactie”. Cand gandim, vorbim sau actionam, initiem o forta care va reactiona in consecinta. Aceasta forta care se intoarce poate fi modificata, schimbata sau suspendata, dar majoritatea oamenilor nu o vor putea elimina.

Aceasta lege a cauzei si efectului nu este o pedeapsa, ci este in totalitate in scopul educatiei sau al invatarii.

O persoana nu poate scapa de consecintele actiunilor sale, dar va suferi numai daca el insusi a creat conditiile pentru suferinta sa. Ignoranta legii nu este o scuza daca legile sunt create de om sau universale.

Horoscop karmic decembrie 2021. Zodiile de pământ, pe karmă pozitivă, zodiile de foc strălucesc. Cum va fi de Crăciun şi Revelion
Pentru a nu iti mai fi frica si pentru a incepe sa fii imputernicit in lumile karmei si reincarnarii, iata ce trebuie sa stii despre legile karmice.

1. Marea Lege
„Ceea ce semeni, aceea vei culege.” Aceasta este cunoscuta si ca „Legea cauzei si a efectului”.

Daca ceea ce ne dorim este fericirea, pacea, iubirea si prietenia, atunci ar trebui sa fim fericiti, pasnici, iubitori si prieteni adevarati.

Orice am trimis in Univers este ceea ce se intoarce la noi.

2. Legea creatiei

Viata nu se intampla doar. Este nevoie de participarea noastra.

Suntem una cu Universul, atat in interior, cat si in exterior.

Orice ne inconjoara ne ofera indicii despre starea noastra interioara.

Fii tu insuti si inconjoara-te cu ceea ce vrei sa ai in viata ta.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
3. Legea smereniei

Nu poti schimba ceva daca refuzi sa o accepti.

Daca ceea ce vedem este un inamic sau cineva cu o trasatura de caracter pe care o gasim negativa, atunci noi insine nu suntem concentrati pe un nivel superior de existenta.

4. Legea cresterii

„Oriunde ai merge, acolo te afli”.

Pentru ca noi sa crestem in Spirit, noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam, si nu oamenii, locurile sau lucrurile din jurul nostru.

Singurul dat pe care il avem in viata noastra suntem noi insine si acesta este singurul factor asupra caruia avem control.

Cand schimbam cine si ce suntem in inimile noastre, viata noastra face acelasi lucru si se schimba.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.