Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

Astrologul Mariana Cojocaru avertizează că urmează o perioadă cu multiple retrogradări. Nu mai puțin de șapte planete vor avea un mers invers, afectând o serie de semne zodiacale.

06 oct. 2021, 15:16
Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

Horoscop Mariana Cojocaru.

Astrolgul susţine că lucrurile nu vor fi tocmai roz în perioada următoare, deoarece planetele s-au luat la întrecere în sens retrograd, ceea ce aduce cumpene, complicaţii, probleme de sănătate şi cu banii. Toate planurile se schimbă. Nu doar Mercur este retrograd. Nu a mai existat o astfel de situație, potrivit astrologului, dinainte de Revoluția din 1989.

Când planetele se întorc din mers, înseamnă că avem tot felul de restanțe și trebuie să plătim anumite datorii karmice.

Horoscop Mariana Cojocaru: „Mercur este retrograd, dar planete grele cum este Neptun retrograd în Pești, Uranus retrograd în Taur, planete care sunt sociale, politice, cu mișcări de masă, vin să ne pună pe gânduri”, a declarat Mariana Cojocaru la Prima TV.

Berbecii îl au pe Chiron retrograd. Presiunea, conflictele se pot duce pe zona de compatibilitate. Tensiunile vor fi în plan sentimental.

Taurii îl au pe Uranus retrograd. Vorbim despre o planetă grea. Uranus nu se simte foarte confortabil în Taur, el guvernează Vărsătorul. Vorbește despre presiuni care se prefigurează în plan social și în plan politic.

Horoscop Mariana Cojocaru. Gemenii îl au pe Lilith în axa karmică.

Nativii de aer au o perioadă mai mult decât grea. Racii ajung la o zonă de epuizare. Nu putem spune că au o planetă retrogradă, dar au ajuns la limita răbdării din punct de vedere energetic.

Leii au bariere karmice pe destin. Dacă altădată erau mai lejeri, acum se simt destul de constrânși. Le poate fi vizată cariera ori evoluția spirituală.

Fecioarele îl au pe Mercur retrograd. Ele sunt într-o zonă nebuloasă. Sunt predispuse la rupturi. În cazul lor nu prea poți să știi la ce să te aștepți. Soarele natal din Fecioară face aspect retrograd cu Neptun din Pești.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Balanțele îl au pe Soare și primesc un plus de energie și vitalitate. Marte este în mers direct, iar asta îi ajută cât de cât, față de celelalte zodii.

Scorpionii au anumite nemulțumiri care țin de carieră, de partea sentimentală sau de copii. Se simt îngrădiți și limitați.

Săgetătorii au tot felul de regrete din cauza lui Jupiter retrograd. Unele dintre ele nu poate fi îndreptate. Trebuie să fie atenți să nu folosească săgeți.

Capricornii îl au pe Pluton retrograd. Sunt într-o zonă cu un destin la răscruce. Vor să-și exprime sentimente și dorințe, dar nu știu cum.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Vărsătorii îl au pe Jupiter retrograd și Saturn retrograd. Vor apărea constrângeri și limitări. Vor găsi soluții pentru a ieși la suprafață.

Peștii îl au pe Neptun retrograd. Este o degringoladă totală în special în zona politicii. Fiind o degringoladă, nimeni nu va avea habar cu ce piesă să joace. Exact așa vor fi și Peștii.