135 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru cabinete medicale la ţară

Publicat: Marţi, 04 Septembrie 2012 16:37 // Actualizat: Marţi, 04 Septembrie 2012 16:37 // Sursa: RTV.net

Cadrele medicale care deţin sau intenţionează să înfiinţeze cabinete medicale la ţară, precum şi societăţile medicale, pot obţine finanţare nerambursabilă pentru activitatea pe care o desfăşoară, prin intermediul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală derulat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Foto: bistriteanul.ro

Potrivit Ministerului Sănătăţii, suma pusă la dispoziţie prin acest program este de 134.668.992 de euro iar la începutul săptămânii s-a deschis linia de finanţare din cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală, informează agerpres.ro.

Conform programului, medicii, dar şi societăţile comerciale din mediul rural pot obţine fonduri nerambursabile pentru a realiza investiţii în serviciile de sănătate umană, asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică, asistenţă medicală generală, specializată, dar şi în alte domenii (dispozitive medicale).

Cei care vor să acceseze aceste fonduri o pot face depunând proiectele până pe data de 28 septembrie.

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit este Autoritatea de Management a acestui program şi aparţine Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Informaţii detaliate, inclusiv Ghidul Solicitantului, pot fi obţinute pe pagina Programului Naţional de Dezvoltare Rurală www.apdrp.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 sep 00:33
...pot fi obţinute pe pagina Programului Naţional de Dezvoltare Rurală www.apdrp.ro. Source Article from http://www.rtv.net/135-milioane-de-euro-fonduri-nerambursabile-pentru-cabinete-medicale-la-tara_43001.html ...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H