14 confesiuni ale copiilor cu părinţi divortaţi

Divortul parintilor poate fi foarte traumatizant pentru copii. Sentimentele lor sunt confuze, realitatea nu mai este aceeasi, iar ei nu stiu cum sa gestioneze noua imagine a familiei lui. Chiar daca sunt dusi la consiliere de specialitate, multi dintre copii refuza sa spuna ce ii apasa cu adevarat, iar unii ajung la maturitate cu sechele.

06 mart. 2019, 06:12
14 confesiuni ale copiilor cu părinţi divortaţi

Iata 14 confesiuni ale copiilor cu parinti divortati, sub protectia anonimatului, obtinute cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil – Whisper.

1. Parintii mei sunt divortati si cateodata am senzatia ca mama mea nu ma iubeste, pentru ca seaman cu tata si ii aduc aminte de el.

2. Nu mi-am mai vazut tatal de 3 ani, din ziua in care parintii mei au divortat. E cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Sper sa imi trimita in continuare bani.

3. Vreau atat de mult sa ma casatoresc cu acest tip, dar imi este foarte teama sa nu ajung la divort, asa cum s-a intamplat cu parintii mei.

4. Parintii mei sunt divortati de 18 ani si inca ne mai forteaza pe mine, si pe sora mea, sa fim in „tabara” unui sau a celuilalt.

5. Parintii mei au divortat cand eram foarte mic. Si acum, mare, ma intreb cum ar fi fost viata mea daca ei doi nu s-ar fi despartit.

6. Chiar daca sunt divortati, cred ca tata o iubeste inca pe mama, iar asta imi sfasie inima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.