15 ani de închisoare pentru tânărul care şi-a ucis iubita din gelozie la Baia Sprie

Criminalul care a ucis o elevă de 15 ani de Crăciun, la Baia Sprie, a ajuns în sfârşit în spatele gratiilor. Tânărul care şi-a ucis iubita orbit de gelozie a primit 15 ani de închisoare. El a sugrumat-o pe copilă pentru că aceasta nu mai voia să continue relaţia cu el. Colega mea Gabriela Buruian vine cu detalii.

19 iun. 2015, 06:59
15 ani de închisoare pentru tânărul care şi-a ucis iubita din gelozie la Baia Sprie

Eduard Vaida, tânărul care a strâns-o de gât, pe 26 decembrie 2014, pe Paula Dindiligan, o adolescentă din Baia Sprie, a fost condamnat definitv la 15 ani de închisoare cu executare, ca urmare a deciziei Curţii de Apel Cluj.

Citeşte şi: Ucigaşul adolescentei din Baia Sprie, CONDAMNAT la închisoare cu executare

Tânărul, care s-a aflat în această perioadă în arest la domiciliu, a fost ridicat de poliţişti şi dus lîntr-un centru de detenţie pentru tineri din Craiova, potrivit România TV. Acesta va rămâne acolo până va împlini 18 ani, iar apoi va fi transferat la un alt penitenciar.

Mama victimei a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care menţionează că în sfârşit criminalul şi-a primit pedeapsa şi, chiar dacă nimic nu îi aduce fiica înapoi, îşi doreşte ca tânărul să fie chinuit aşa cum a fost şi fiica ei.

Citeşte şi Înfiorător. Criminalul elevei de 16 ani, arest la domiciliu până la pronunţarea sentinţei

Crima a avut loc in Baia Sprie, in seara zilei de 26 decembrie 2014. Atunci Eduard Vaida a strans-o de gat pe Paula Dindiligan, o adolescenta care i-a fost iubita o perioada.