15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Cum arată viața fără artista iubită de toți românii

Pe 9 martie 2006, Laura Stoica și Cristian Mărgurescu se întoarceau de la un spectacol susținut la Casa de Cultură din Urziceni, când au fost implicați într-un accident rutier teribil.

09 mart. 2021, 09:51
15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Cum arată viața fără artista iubită de toți românii

15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Cântăreața și Cristian Mărgescu au murit în urma unui cumplit accident în momentul în care se întorceau spre Capitală. La acel moment, cântăreața și actrița era însărcinată cu Cristian Mărgescu, cu care avea o relație din anul 2004.

Laura Stoica , născută pe 10 octombrie 1967, a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe, compozitoare de muzică pop rock și actrițe din România. Acum, la 15 ani de la trecerea în neființă a artistei, fratele său a oferit un interviu pentru playtech.ro în care a vorbit despre cum arată viața fără Laura Stoica.

Alexandru Stoica este cel care s-a ocupat de moștenirea artistică a Laurei Stoica prin organizarea a două ediții ale Festivalului ”Laura Stoica”, dar și prin publicarea unui album care nu apucase să fie lansat.

Citește și: Elena Udrea, declaraţii incendiare despre fiica sa: „Nu e normal să fiu geloasă pe o fetiţă de 2 ani”

15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica

”Până acum am reuşit să facem două ediţii ale Festivalului ”Laura Stoica”. Am reuşit să dau publicului un album ce nu fusese lansat când Laura era încă fizic printre noi, acesta se numeşte “Vino”. În curând, împreună cu un vechi şi bun prieten Cătălin Muraru de la Roton, vom lansa un CD de colecţie cu melodii cunoscute şi mai puţin cunoscute şi difuzate. Vă las să le descoperiţi singuri” , a povestit acests pentru PLAYTECH.

Fratele artistei susține că lipsa artistei a lăsat un loc liber, însă nu unul gol. Cu toate acestea, Laura Stoica a rămas vie în inima și sufletul familiei. Alexandru a reușit să copilărească alături de aceasta până la vârsta de șase ani, dar are foarte multe amintiri din acea perioadă.

Citește și: Licoarea miraculoasă care previne cancerul. Ingredientele se găsesc în orice bucătărie

”Fără Laura rămâne un loc liber, însă nu gol. Ea a lăsat multe în urma ei, a umplut şi umple sufletele noastre cu glasul ei, cu bucuria ce o transmite prin toate cântecele pe care le-a interpretat. Ea este şi va fi vie în inimile şi sufletele noastre.  Fiind 3 fraţi, nu ne-am plictisit niciodată. Amintiri sunt multe. Eu am copilărit cu Laura până la 6 ani, la bunicii din partea mamei. Acolo eram foarte alintaţi de familie, de bunici, de unchii şi mătuşile noastre care veneau foarte des pe la bunici. Eram răsfăţaţi şi în centrul atenţiei mereu” , a declarat acesta.