Elena Udrea, declaraţii incendiare despre fiica sa: „Nu e normal să fiu geloasă pe o fetiţă de 2 ani”

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a oferit, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, mai multe declaraţii, fiind prima ei apariție de acest fel, după vestea condamnării la 8 ani de închisoare, din urmă cu câteva zile.

08 mart. 2021, 20:44
Elena Udrea, declaraţii incendiare despre fiica sa: „Nu e normal să fiu geloasă pe o fetiţă de 2 ani”

Elena Udrea a povestit în premieră cum a ajuns să simtă gelozie faţă de fetiţa sa, Eva Maria, mai ales după ce aceasta a crescut, având în jur de 2 ani, moment în care a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu tatăl său, Adrian Alexandrov.

Fostul politician și-a făcut apariția în direct, în cadrul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir la Kanal D, fiind însă pe stradă, și nu în platou. A putut fi remarcată și ținuta purtată de fostul ministru, fiind vorba despre un mantou foarte elegant, într-o nuanță de roz fuchsia, fiind o culoare specială pentru a marca și Ziua Femeii.

„Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta.

Elena Udrea: „Sunt un om liber, am un copil, vreau să-mi cresc copilul”

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a susținut Elena Udrea, în apariția total neașteptată.

În vârstă de 47 de ani, fostul ministru al Turismului a primit o lovitură grea, cu o săptămână în urmă. Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, de către Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din anul 2009.

Odată cu vestea acestei condamnări, fostul politician a susținut că “va lupta pentru ea și pentru copilul ei”. La rândul său, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, a primit o condamnare de închisoare de 5 ani, în cadrul aceluiași dosar.

„Eu m-am întors de bună voie din Costa Rica și nu cred că se pune problema ca, în acest moment, să fie vreun risc ca eu să plec undeva câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România. Da, bineinteles. Eu cred ca nicio instanta nu poate mentine decizia de la fond. Nici macar completul domnului Ionut Matei de la ICCJ. Este dreptul meu sa cred asta si sa atac cu apel decizia de la fond. Sunt un om liber, am un copil, vreau sa imi cresc copilul. Condamnarea nu a fost doar impotriva mea, ci si asupra unui copil. De ce ar trebui sa suporte el o asa nedreptate? Suntem la justitie, nu la biserica, oamenii care cred in justitie de ce s-ar speria de blesteme?”, a spus Elena Udrea la CAB, după respingerea controlului judiciar împotriva sa.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului: „Se creează premisele unei creşteri economico-sociale echilibrate şi sustenabile”. Cîţu a reacţionat imediat


loading...
Partenerii noștri