15 copii răniţi într-un accident din judeţul Arad

Un micrubuz şcolar în care se aflau 15 elevi de gimnaziu s-a răsturnat, sâmbătă, pe un drum judeţean din Arad, din cauza poleiului, doi dintre copii fiind răniţi.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 08:08
15 copii răniţi într-un accident din judeţul Arad

Microbuzul transporta 15 elevi de clasele V – VIII de la o şcoală din comuna Buteni, care erau însoţiţi de o profesoară şi mergeau la Arad pentru activităţi extraşcolare.

Potrivit martorilor, microbuzul şcolar s-a răsturnat la intrarea în localitatea Horea, venind dinspre Şiria, în afara părţii carosabile.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe pentru a transporta toţi pasagerii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru investigaţii medicale.

Conform poliţiştilor sosiţi la locul accidentului, doi dintre copii au fost răniţi.

„În microbuz erau 15 copii, un profesor şi şoferul. Doi dintre copii au fost răniţi, dar vor fi investigaţi medical toţi pasagerii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber.

Şoferul microbuzului a declarat că şoseaua era acoperită cu polei, iar asfaltul era foarte denivelat şi că a derapat în momentul în care a încercat să evite denivelările, însă poliţiştii afirmă că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos.

Copiii mergeau la Arad pentru a vizita Muzeul judeţean.