15 idei de cadouri „altfel” pentru nașii tăi

Te-ai căsătorit de curând și respecți tradiția darurilor pentru nași? Ori se apropie ziua lor și ești în pană de idei? Alegerea unui cadou pentru nași este o sarcină dificilă, în special că mulți dintre ei sunt pretențioși. Să nu mai vorbim despre respectul pe care îl porți și care nu-ți permite că le cumperi orice.

31 oct. 2022, 09:27
15 idei de cadouri „altfel” pentru nașii tăi

Dar, nu este cazul să-ți faci griji. Poți alege un dar simbolic pe care îl poți confecționa chiar tu sau poți achiziționa unul.

Indiferent pentru ce optezi, ți-am pregătit câteva idei de cadouri din care poți alege pe cel care s-ar potrivi cel mai bine nevoilor și preferințelor nașilor tăi.

1. Cutie pentru bijuterii. Una pentru ea, alta pentru el. Dimensiunile ar trebui să fie diferite. Desigur, pentru ea, trebuie să fie cu mult mai mare.

2. Un ceas de perete, preferabil cu pendul. Este un cadou clasic, dar cu un farmec aparte și se potrivește nașilor old fashion cărora le place tot ce este valoros și de modă veche.

3. Suport pentru sticlele de vin, preferabil cu mai multe fante. Tu decizi designul și materialul, dar aici, din nou, trebuie să iei în calcul ce le place nașilor. Trebuie să se potrivească personalității lor.

4. Un suport pentru laptop, pentru cei obișnuiți cu tehnologia sau pentru cei care lucrează de acasă. Alege unul de dimensiune mai mare decât laptopul, pentru posibilitatea de a așeza mouse-ul sau diferite accesorii.

5. Huse pentru fotolii. Un cadou excelent și practic pentru un decor cu farmec. Un cadou ce protejează fotoliile de uzură prematură sau decolorare. Descoperă o gamă diversificată de modele și culori de huse fotoliu pe CasaMoise.ro ce pot schimba complet aspectul livingului.

6. Un birou portabil pentru nașii cărora lucrează de oriunde sau pentru aceia cărora le place să scrie în serile de iarnă, sau în cele de vară.

7. O tablă de șah pentru iubitorii acestui joc de strategie.

8. Tirbușonul electric cu accesorii pentru vin poate fi un cadou indispensabil, în special dacă nașii obișnuiesc să servească vin acasă.

9. Un set de ustensile pentru grătar, foarte util pentru zilele în care aceștia vor să se răsfețe împreună cu familia și prietenii.

10. Un set de scris cu accesorii (stilou cu peniță, călimară cu cerneală, suport pentru pix) pentru nașii cărora le plac vremurile străvechi în care nu existau calculatoare, și nici măcar pixuri. Este posibil să le găsești în anticariat sau magazine specifice.

11. Cărți de joc, fie că este poker, remi sau orice joc despre care știi că le place.

12. O clepsidră poate fi un dar simbolic ce le poate sugera că viața este scurtă, dar atât de frumoasă. Că trebuie să se bucure cu maximă intensitate de fiecare moment. Adaugă un mesaj de respect și apreciere și astfel vei avea un cadou personalizat.

13. Un aparat de masaj pentru picioare, atât de benefic pentru zilele obositoare sau pentru clipele de relaxare deplină.

14. Un set de ustensile pentru prepararea cocktailurilor potrivit pentru nașii care servesc acest tip de băutură. Alege materiale de calitate pentru durabilitate și rezistență.

15. Un set de cărți atât pentru naș, cât și pentru nașă, sau dacă nu-ți permite bugetul, câte o carte pentru fiecare. Pentru iubitorii de lectură.

Orice ai alege, cu siguranță va fi o bucurie pentru nași. Poate că nu contează atât de mult darul, cât ar trebui să conteze gestul. Cel puțin așa ar fi ideal. Crezi și tu asta?