15 nume de băieţi care atrag succesul în viaţă

Oamenii au căutat succesul și norocul în viață, încă de la inceputuri și vor face foarte multe pentru a le obține. În aceste condiții, părinții sunt cei care pot sa pună prima piatră de temelie la viitorul succes al copilului lor. Astfel că am alcătuit o listă cu 15 nume de băieți care se spune că prin semnificația lor, atrag succesul în viață, din care poți să alegi numele care consideri că i se potrivește cel mai bine băiatului tău.

15 oct. 2015, 10:59
15 nume de băieţi care atrag succesul în viaţă

1. Albert

Numele Albert, purtat în trecut de nobili și prinți, provine dintr-un vechi cuvânt german care înseamna ”nobilime strălucită”. Băiețeii care au fost botezațti astfel sunt, în general, firi deschise, calde și dornice de cunoaștere. Sunt inteligenți și sensibili, iar dacă au parte și de puțin noroc, succesul nu va întârzia să apară.

2. Alexandru

Provine din cuvântul grecesc ”alexandros”, care înseamna ”protector, apărător”. Băieții care poartă acest nume se dovedesc a fi puternici și curajoși. Uneori sunt prea buni cu cei care nu merită, dar dacă sunt îndrumați cu atenție și sfătuiți bine devin bărbați care reușesc în viață

3. Andrei

Numele Andrei provine din cuvântul grecesc  ”andreios”, care se traduce prin ”bărbătesc, curajos”. În Biblie, Andrei a fost primul apostol al lui Iisus. Băiețeii care poartă acest nume se dovedesc a fi curioși și curajoși încă din primii ani de viață, chiar dacă asta le aduce tot felul de mici probleme. De cele mai multe ori devin bărbați puternici, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume și sunt apreciați pentru sinceritatea lor.

Citeşte despre celelalte nume, pe unica.ro