15 sfaturi să găseşti grădiniţa perfectă pentru copil

Experienţa din anii trecuţi cu înscrieriile la grădiniţă, când aproximativ 7.000-8.000 de copii au rămas pe dinafară, i-a determinat pe unii părinţi să alerge disperaţi după o grădiniţă bună.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 09:21
15 sfaturi să găseşti grădiniţa perfectă pentru copil

Intrarea în colectivitate a copilului este una din preocuparile majore ale părinţilor, stiut fiind că grădiniţa are implicaţii mentale, sociale şi emoţionale profunde asupra lui. Practic, indiferent de cât reuşeşti tu să îţi modelezi puiul acasă, vei constata – dacă nu ai constatat deja acest lucru – faptul că educatorii şi anturajul îşi pun o amprentă foarte mare în formarea sa ca om.

De aceea, toţi părinţii sunt foarte preocupaţi să caute cea mai bună opţiune de creşă sau grădiniţă pentru puiul lor, nu doar că educaţia pe care ei o dau să continue armonios acolo, ci ca cel mic să înveţe lucruri noi, să fie pregătit pentru viaţa şi să ştie cum să interacţioneze cu alţi copii de vârsta sa. Brusc, nu mai este doar îngeraşul lui mami, tati, bunica, bunicul; este doar un copil între alţi copii egali cu el.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro


loading...