150 de pasageri blocaţi de 8 ore în Aeroportul Otopeni

În jur de 150 de persoane sunt blocate de câteva ore pe Aeroportul Otopeni. Oamenii sunt supăraţi şi cer companiei Blue Air să rezolve situaţia.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 10:13
150 de pasageri blocaţi de 8 ore în Aeroportul Otopeni

„Când am ajuns să punem bagajele, ni s-a spus că la ora 08.30 se poate lua bagajele. Nu ni s-a spus de ce. Noi la 7.30 trebuia să avem plecarea. De atunci stăm în aeroport. Ni s-a spus că aeroportul din Anglia este închis şi nu se poate ateriza. La ora 11 ni s-a spus că avionul se duce mai întâi la Bacău şi apoi ajunge aici, a spus pentru România TV Constantin Baldau, pasager.

Florentina Tatu, PR Blue Air, a confirmat că două curse sunt cu întârzieri şi spune că speră ca în scurt timp lucrurile să se rezolve.

„Din păcate, în perioada iernii, ca orice companie aeriană avem probleme din cauza ceţii sau a zăpezii. Este o problemă pe care noi nu o putem controla. Este adevărat că din cauza unei curse, care a avut probleme ieri din cauza ceţii, s-a decalat tot programul de operare şi din păcate cursa de Londra este cea afectată. Cursa de Londra are o întârziere de 7 ore, iar a doua cursă afectată cu două ore şi 15 minute de întârziere este Bucureşti- Catania şi retur”, a spus Tatu.