17 dosare deschise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia l-au vizat pe Klaus Iohannis

17 dosare deschise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia l-au vizat pe Klaus Iohannis, potrivit unui document prezentat de România TV. Potrivit documentelor obţinute de România TV, două dintre dosare au fost clasate cu puțin timp înainte ca Iohannis să-și preia mandatul de președintele al României.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 10:27

Dosarele penale care l-au vizat pe Klaus Iohannis au revenit în actualizate după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, la momentul în care a anunţat că a cerut revocarea procurorului Augustin Lazăr de la conducerea Ministerului Public, că în dosarul de candidatură al acestuia apărea şi o ordonanţă de clasare a unui dosar care îl viza pe şeful statului. Dosarul respectiv fusese clasat în vremea în care Augustin lazăr era procuror şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

În replică, Augustin Lazăr a spus că s-a făcut o confuzie, ca dosarul la care făcea referinţă Tudorel Toader fusese clasat de un alt procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, şi anume Cristian Lazăr. 

 

Ştire în curs de actualizare