18 trucuri DIY simple prin care să îţi pregăteşti casa pentru iarnă

Iarna este cel mai friguros anotimp, dar şi cea care ne asigură cele mai frumoase amintiri în familie. Tu cum te-ai gândit să întâmpini iarnă? Iată 18 moduri simple prin care poţi primi acest anotimp cu braţele deschise.

01 dec. 2015, 11:09
18 trucuri DIY simple prin care să îţi pregăteşti casa pentru iarnă

Fiecare dintre noi suportăm diferit frigul, motiv pentru care, în primul şi nu în ultimul rând, trebuie să ne asigurăm că avem obiectele vestimentare necesare.

Fularul şi mănuşile nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba ta de iarnă, aşa că, fă bine şi achiziţionează-ţi un organizator pe care îl poţi prinde de uşa de la cameră pentru a avea la îndemână eşarfa sau fularul pentru fiecare ţinută în parte.

Dacă nu eşti un fan al organizatoarelor, poţi să te rezumi la un cuier pentru accesorii care este la fel de util şi ceva mai stylish. Astfel, căciulile şi mănuşile tale se vor usca mult mai uşor şi nu se vor rătăci prin casă.

Încălzeşte-te chiar dacă nu ai o sursă de căldură la îndemână. Mai exact, izolează-ţi uşile şi ferestrele, consumă băuturi şi deserturi fierbinţi, fă baie cu apă fierbinte sau aprinde lumânări peste tot prin casă, care să aducă nu doar căldură, ci şi un sentiment de linişte şi pace.

De asemenea, atunci când te bagi în pat, nu ar stica dacă ţi-ai lua cu tine câteva sticle cu apă caldă.

Dacă ai răcit, ai pătea să ţii la îndemână o cutie plină cu şerveţele, de care să lipeşti o cutie goală, pentru a nu mai fi nevoită să faci drumuri până la coşul de gunoi.

Orice persoană responsabilă îşi pregăteşte din timp plante pentru ceai. Dacă nu ai reuşit încă să faci asta, nu este timpul pierdut. Cu siguranţă vei găsi la piaţă bătrâne care le-au pregătit pentru tine.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.