187 de apeluri la 112 în noaptea de 10 august. Apelul care a anunţat vandalizarea Springtime, de pe un număr cu abonament

Publicat: Marţi, 28 August 2018 20:24 // Actualizat: Marţi, 28 August 2018 20:24 // Sursa: romaniatv.net

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a înregistrat 187 de apeluri la numărul de urgenţă 112 privind violenţele din Piaţa Victoriei în noaptea de 10 august. A fost identificat şi apelulcare anunţa vandalizarea fast-food-ului Springtime, ceea ce a dus, printre altele, la agresarea celor doi jandarmi şi furtul unui pistol.

„Sistemul 112 permite identificarea apelantului de către autorităţile competente, în conformitate cu dispoziţiile OUG nr. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, cu modificările şi completările ulterioare şi cele ale Manualului de operare publicat pe site-ul www.112.ro. Precizăm faptul că, prin atribuţiile ce revin instituţiei, nu suntem autoritatea care stabileşte dacă este reală sau falsă identitatea declarată de persoanele care apelează numărul de urgenţă 112 sau, dacă cele raportate de acestea ca fiind situaţii de urgenţă, sunt veridice sau nu. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vă poate însă confirma că apelul în cauză a fost generat de pe un telefon mobil cu abonament", au precizat reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), pentru Mediafax.

STS a mai precizat că au fost primite 187 de apeluri la numărul 112 legate de violenţele din piaţă înnoaptea de 10 august. Toate datele legate de aceste apeluri au fost predate către procurori, au mai spus reprezentanţii serviciului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8421
RON
29 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H