2.000 de cupluri s-au căsătorit în acelaşi timp, în Coreea de Sud VIDEO

Ceremonie inedită în Coreea de Sud. Peste 2.000 de cupluri din 54 de ţări s-au căsătorit în acelaşi timp. La evenimentul organizat pe un stadion, de aşa-numita Biserică a Unificării, au luat parte 20.000 de oameni.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 11:32
2.000 de cupluri s-au căsătorit în acelaşi timp, în Coreea de Sud VIDEO

Fondatorul Bisericii Unificării şi soţia lui i-au binecuvântat la grămadă pe miri şi mirese şi i-au declarat căsătoriţi.

„Nunţile colective conduc la unirea omenirii, prin îndepărtarea graniţelor etnice, religioase şi de naţionalitate. Scopul nostru este să facem o lume paşnică prin formarea de noi familii”, a declarat şeful Bisericii Unificării din Coreea de Sud.

În afară de cuplurile prezente pe stadion, au primit binecuvântări şi alte câteva mii care s-au alăturat ceremoniei prin Internet. „Sunt fericită şi simt că îmi voi trăi viaţa mai intens după ce am avut parte de această ceremonie colectivă, şi nu de o nuntă normală”, a spus una dintre mirese.

Aşa numita Biserică a Unificării a fost adesea criticată dur pentru nunţile colective pe care le organizează, mai ales că adesea mirele şi mireasa se cunosc chiar înainte de ceremonie.