20 de ani de suferinţă pentru Cornel Dinu

Într-un interviu din august 2011, Silvia Dinu spunea că depresiile Procurorului au început în 1993, după demiterea de la naţională. În timp, el şi-a pierdut cei mai buni prieteni, iar joi dimineaţa i-a murit şi soţia.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 10:00
20 de ani de suferinţă pentru Cornel Dinu

De câţiva ani Cornel Dinu trăieşte un calvar, care acum s-a adâncit, o dată cu stingerea din viaţă a soţiei sale. În urmă cu patru luni, într-un interviu publicat în revista Q Magazine, Silvia Dinu vorbea despre rădăcinile supărărilor celui care i se spune Procurorul.

Supărările şi depresia lui au început după demiterea de la naţională. Atunci România a ajuns la Mondialul din 1994, calificarea în America făcându-se pe munca lui. Toată lumea l-a ridicat însă în slăvi pe Iordănescu (…) De atunci, au început problemele. Mă rog, au mai fost decepţii„. Dincolo de problemele întâmpinate în munca de antrenor, Cornel Dinu s-a confruntat de câţiva ani şi cu drame în plan personal.

În 2007 a suferit enorm după pierderea celui mai bun prieten al său, fostul mare fotbalist Florea Dumitrache, iar în această primăvară a fost devastat de durere, după trecerea în nefiinţă a unui alt mare prieten, scriitorul Fănuş Neagu.

În plus, el a fost internat de mai multe ori, pentru a fi tratat de depresie, iar în august 2011 a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, după ce a suferit un infarct. De asemenea, în anul 2010 Cornel Dinu a fost internat la Spitalul Ministerului de Interne, din cauza unor afecţiuni hepatice şi a unor iritaţii pe colon. După ce boala soţiei sale s-a agravat,