20 de bebeluşi cu stafilococ auriu MRSA provenind de la Maternitatea Giuleşti, internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu

Publicat: Luni, 03 Decembrie 2018 12:58 // Actualizat: Luni, 03 Decembrie 2018 16:21 // Sursa: romaniatv.net

Numărul bebeluşilor cu stafilococ auriu MRSA provenind de la Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie "Panait Sîrbu" care au fost internaţi la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” a ajuns la 20. Doi dintre bebeluşi au fost internaţi în ultimele 24 de ore.

Foto: portal.radioiasi.ro

Un număr de 15 bebeluşi care au fost născuţi la Maternitatea "Panait Sârbu" se află internaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu", dintre aceştia 11 având stafilococ auriu meticilino rezistent, iar pentru alţi patru probele sunt în lucru.

Potrivit unei informări a Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", până în prezent pentru 20 de bebeluşi care s-au născut la maternitatea din Capitală s-a confirmat diagnosticul.

"Ieri (duminică - n.r.) s-au mai prezentat două cazuri - o piodermită, internată în Secţia de pediatrie, şi un caz de celulită, internat în Secţia de chirurgie. Total internaţi - 15, din care 11 confirmaţi şi patru culturi în lucru. Total cazuri confirmate până acum - 20", precizează Spitalul "Grigore Alexandrescu".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H