20 de nuanţe pentru păr, în tendinţe în 2016

Vrei să îţi schimbi culoarea părului la început de 2016? Iată care sunt cele mai în vogă nuanţe anul acesta!

RomaniaTV.net
07 ian. 2016, 10:42
20 de nuanţe pentru păr, în tendinţe în 2016

În 2016 nu există cale de mijloc: fie alegi o nuanţă naturală pentru părul tău, fie mizezi pe nuanţe îndăzneţe precum gri, albastru ori roz.

La capitolul nuanţelor naturale, bronde-ul este vedeta anului. Bronde-ul este acea nuanţă caldă care se află la graniţa dintre şaten şi blond. Acesta a fost făcut cunoscut de către nimeni alta decât Blake Lively, renumită pentru frumuseţea naturală de care dă dovadă.

Citeşte şi  Cum să-ţi prepari singură balsam de păr în funcţie de tipul de păr

De asemenea, şi nuanţele calde de şaten sunt pe val, mai ales dacă apelezi şi la câteva şuviţe sau meşe într-o nuanţă cu un ton mai deschis.

Caramelul este şi el recomandat în 2016, oferindu-ţi o strălucire aparte îndiferent de anotimp. Dacă timpul ori bugetul nu îţi permit să te vopseşti foarte des, alege o nuanţă de caramel aplicată în degrade, lăsând rădăcinile nevopsite. Astfel, te poţi revopsi fără probleme o dată la 3-4 luni.

Stilul ombre rămâne încă pe val, însă în varianta discretă, cu o trecere lină de la rădăcină către vârfuri. Dacă eşti îndrăzneaţă, alege un ombre deloc natural, cu nuanţe ce trec de la blond la roz, albastru sau mov.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.