202 Sărărie Residence & Office un proiect ce vinde CALITATE

Piața imobiliară din România este plină de tot felul de oferte din partea celor care și-au propus să le dea oamenilor posibilitatea de a locui într-un apartament nou sau de a-și închiria un birou într-un spațiu de birouri nou construit.Din păcate însă, nu toate construcțiile noi sunt și de calitate. Există multe proiecte rezidențiale realizate în grabă, cu materiale de calitate îndoielnică, care oferă oamenilor apartamente sau birouri la preturi ce nu reflecta calitatea.

RomaniaTV.net
07 feb. 2018, 11:59

Atunci când vă decideți să investiți într-un apartament nou sau într-un birou de închiriat, este bine să analizați cu atenție toate proiectele de pe piață.

Dacă nu aveți timpul necesar pentru acest lucru, vă dăm noi o mână de ajutor. În cele ce urmează, vă vom prezenta un proiect ce vinde CALITATE. Este vorba de proiectul 202 Sărărie Residence & Office.

Acest proiect este realizat de o echipă de arhitecţi profesionişti, care oferă tuturor celor interesați locuințe menite să le respecte toate nevoile. Aceste locuințe au un preț corect și avantajos și sunt construite conform ultimelor trenduri din domeniu.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament cu 1 cameră sau 2 camere, aici îl veți găsi. Ansamblul rezidențial de lux este format din apartamente de vânzare cu 1 cameră sau 2 camere situate în zona Copou.

Poziționarea sa este excelentă, fiind la doar câteva minute de punctele mari de interes. De aici veți ajunge rapid în Piața Unirii, la Palas, pe Bd. Independenței etc.

Apartamentele care fac parte din acest ansamblu rezidențial exclusivist, sunt foarte spațioase, funcționale și dispun de compartimentări moderne. Imobilul este astfel construit încât să reziste la seisme cu grad ridicat, înălțimea sa fiind de P+4 si dispune de lift de ultimă generație.

De asemenea, construcția este realizată din cadre de beton armat și cărămidă, zidăria fiind din cărămidă inclusiv la interior. Este foarte bine izolată termic și fonic, are tencuieli decorative, părți comune placate cu granit, lumini ambientale de exterior.

Fiecare apartament din acest ansamblu rezidențial are centrală termică proprie, centrale prin condensație, uși de intrare și interioare din lemn masiv, geamuri termopan cu șapte camere și 3 foi de sticlă, balcoane tip terasă cu sticlă securizată, gresie și faianță din import, piatră naturală în băi și holuri.

Daca veți intra pe site-ul acestui proiect veți constata că există încă două oferte interesante, apartamente în regim hotelier Iași și birouri de închiriat Iași în Copou.

De ce apartamente în regim hotelier? Fiindcă cu toții știm că nicăieri nu e mai bine ca acasă. Nicăieri nu ai parte de confort, de liniște, de momente frumoase și pline de fericire ca acasă. Atunci când plecăm în diverse călătorii, toate aceste lucruri de care avem parte acasă ne lipsesc.

Fie că vor sta doar o noapte sau o perioadă mai lungă de timp, Sărărie Building reprezintă cea mai bună opțiune de cazare în Iași. Aceștia nu vor locui pe perioada sejurului la Iași într-o cameră de hotel, ci într-o locuință în care vor avea parte de liniște, intimitate și libertate de mișcare, exact ca acasă.

Echipa care s-a ocupat de acest proiect nu s-a gândit doar la cei care vor să cumpere un apartament sau vor să se simtă cât mai confortabil atunci când vin în vizită la Iași, ci și la cei care caută birouri de închiriat Iași în Copou .

În ciuda faptului că Iași este un oraș mare, găsirea unui birou de închiriat care să satisfacă nevoile oamenilor de afaceri este destul de dificilă.

Din acest motiv, Sărărie Residence pune la dispoziția tuturor celor interesați un etaj din clădire doar pentru spaţii de birouri clasa A. Oricine închiriază un birou în această clădire se va bucura de o privelişte panoramică şi de o suprafaţă de 240 mp, într-o zonă liniştită şi accesibilă.

De asemenea, va avea acces la mijloacele de transport în comun, clădirea fiind situată aproape de acestea. În plus, toți cei care lucrează în birourile închiriate vor putea folosi terasă si grădină de care dispune parterul clădirii.  Așadar, dacă vreți să aveți parte de CALITATE, contactați reprezentanții acestui proiect de lux cu totul aparte.