21 octombrie 2015: Ai să te cruceşti când ai să vezi ce sărbătoare este astăzi VIDEO

Ziua de 21 octombrie 2015, cea în care au fost transportați eroii filmului Înapoi în viitor, partea a doua, este prilej de sărbătoare în mai multe țări din lume. Nemții fac evenimente peste evenimente, rușii vor vedea pentru prima dată trilogia în cinematografe, iar orchestra simfonică din Melbourne va cânta piese din coloana sonoră a filmului, compusă de Alan Silvestri.  

21 oct. 2015, 07:41
21 octombrie 2015: Ai să te cruceşti când ai să vezi ce sărbătoare este astăzi VIDEO

Mai mult, tot astăzi Nike a postat pe pagina de Twitter un mesaj pentru Michael Fox, nike-air-magcel care l-a jucat pe Marty McFly, scrie paginademedia.ro. „See you tomorrow (Ne vedem mâine – n.r.)”, este mesajul. Mesaj din care fanii au dedus că producătorul de articole sportive ar putea anunța astăzi data exactă a lansării pantofilor sport care își leagă singuri șireturile, exact ca în filmul difuzat în 1989.

Citeşte şi Florin Piersic Jr. va DEVENI tătic pentru a doua oară

În România, primele două părți din trilogia Back To the Future – Înapoi în viitor vor fi difuzate de postul TNT (cel care recent a înlocuit TCM). Prima parte va fi difuzată de la 19.35, în timp ce a doua parte este programată pentru ora 22.00.