23 MAI este cea mai NOROCOASĂ zi din lună pentru aceste CINCI zodii. Vezi dacă tragi lozul câștigător

Venus, planeta care guvernează finanțele, se va muta în Gemeni joi, 23 mai, aducând o atenție deosebită vieții tale financiare.
Alina Costache
23 mai 2024, 06:00
23 MAI este cea mai NOROCOASĂ zi din lună pentru aceste CINCI zodii. Vezi dacă tragi lozul câștigător

Ziua de 23 mai 2024 este marcată de câteva aspecte astrale foarte importante. Pornind de la conjuncția dintre planeta iubirii Venus și planeta norocului Jupiter, pe ultima sută de metri în Taur și continuând cu Luna plină în exuberantul Săgetător, ziua se anunță una binecuvântată. Apoi, iubăreața Venus se mută în sociabilii Gemeni, ca să încheiem ziua în aceleași note optimiste.

Iată care sunt zodiile binecuvântate de aceste mutări pe cer.
Taur
Venus, planeta care guvernează finanțele, se va muta în Gemeni joi, 23 mai, aducând o atenție deosebită vieții tale financiare. Venus în Gemeni te poate ajuta să vezi mai multe posibilități de a-ti crește valoarea netă și, de asemenea, iti permite să vezi unde poate fi folosită cea mai mare bucurie, astfel încât să devină și destul de profitabilă. Pe măsură ce Venus se alătură Soarelui în Gemeni, se pune accent pe acțiunea, așa că asigura-te că nu tegândesti doar dacă să profiti de o nouă oportunitate, ci și să iti permiti cu adevărat să mergi mai departe.

Cele două zodii ținute în puf de Univers în luna iunie 2024. Nativii uită de griji și vor fi cu adevărat fericiți

S-ar putea să trebuiască să te construiești pentru a profita la maximum de această energie, deoarece Gemenii se simt adesea prea deschiși sau aduc un risc mai mare. Ai făcut tot ce era necesar pentru a te pregăti pentru această fază a vieții tale, acum trebuie să ai încredere în tine că ești gata să nu visezi doar la o bogăție mai mare, ci să faci tot ce este necesar pentru a o crea.

Rac
Luna Plină în Săgetător va răsări joi, 23 mai, și te va ajuta să aduci schimbări pe care ai căutat să le faci în rutina ta zilnică și în viața profesională. Săgetătorul iti guvernează bunăstarea, limitele, determinarea și modul în care iti structurezi zilele. Adesea, acest lucru poate aduce o schimbare în cariera ta care este menită să te ajute să găsești un echilibru mai mare în viața ta, dar cu atât de multă energie care te îndreaptă și către concentrarea carierei cu Marte în Berbec – esti îndrumat să iei măsuri acum pentru a obține succesul.

Nativul care va primi sume colosale, începând cu 15 iunie 2024. Zodia care se va îmbogăți peste noapte

Din 12 decembrie 2023, când a avut loc Luna Nouă în Săgetător, te-ai străduit să-ți schimbi viața pentru a-ți oferi mai mult timp pentru a-ți urmări visurile. Deși poate ai trebuit să-ți faci timp pentru a-ți da seama exact care au fost, acum intri într-un loc în care poți să-ți iei ideile și să le manifesti într-o schimbare pozitivă. Meriți să ai o viață care să reflecte cu adevărat tot ceea ce ești, iar această eră a vieții tale este despre a face asta să se întâmple.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!