230 de maşini au fost DISTRUSE pentru filmările Fast and Furios 7

Furious 7 a facut record in box-office, a innebunit fanii din lumea intreaga, dar a si impresionat cu scenele spectaculoase, in care personaje principale sunt, ca-ntodeauna, masinile.

13 apr. 2015, 16:47
230 de maşini au fost DISTRUSE pentru filmările Fast and Furios 7

Cei din presa americana au aflat si cate masini au fost facute tandari la filmari: un total de 230 de masini. Acestea au fost duse intr-un parc de masini distruse, dupa incheierea filmarilor, potrivit procinema.ro.

Richard Jansenm si echipa sa de la „Bonnie’s Car Crushers” au mers in Colorado, unde au avut loc o parte dintre filmari, pentru a colecta cele peste 200 de automobile avariate. Au avut nevoie de cateva zile sa incarce intr-un tir urias masinile, iar Jansem a spus ca a fost impresionat de cantitatea folosita pentru cascadorii. Printre masini se regaseau cateva Mercedes-Benz negre, un Ford Crown Victoria sau Mitsubishi Montero. Realizatorii filmului au insistat ca masinile sa fie duse la casat pentru ca nu ajunge in posesia cuiva care sa la recreeze si sa se raneasca, intrucat nu sunt modelel originale, ci facute special pentru filmari.

VEZI ŞI FAST AND FURIOUS 7 face victime colaterale: Două limuzine s-au făcut praf într-o cursă ilegală

„A fost ciudat sa vad facute praf cateva motive relativ noi de la Mercedes-Benz” a spus el pentru Wall-Street Journal.

Procesul de asamblare si pregatire a masinilor pentru filmarile productiilor de actiune este destul de amplu: procesul implica mecanici, caroserie, reasamblare si construire.

Dennis McCarthy, coordonator al masinilor pentru filmarile la Furious 7 a dezvaluit mai multe: „Suntem responsabili pentru fiecare masina in parte pe care o folosim”. In 2011, cand au facut Fast Five, producatorii au ajuns la o intelegere cu Guvernul sa transporte masini neutilizabile din parcul de casat masini din San Juan, sa le distruga si apoi sa le retrimita din nou la casat.

CITEŞTE ŞI Cât a crescut fiica lui Paul Walker. Uite cât de mult seamănă cu actorul FOTO