26 de trenuri anulate din cauza viscolului. Pasagerii vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor

CFR Călători a anulat joi dimineața 26 de trenuri Regio care ar fi trebuit să circule în județele Constanța și Ialomița, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei.

19 ian. 2017, 07:09
26 de trenuri anulate din cauza viscolului. Pasagerii vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor

„Pe unele rute secundare din sudul și sud estul țării se circulă doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri. Prioritatea noastră este aceea de a asigura oamenilor un transport fără riscuri și de a realiza legături între marile orașe, pe magistrale”, precizează reprezentanții CFR Călători.

Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, CFR Călători a luat decizia de a anula aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții, dar și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate și vor să renunțe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea acestora.

Citeşte şi: Viscolul face ravagii, şoferii sunt disperaţi din cauza vântului care spulberă zăpada. Probleme, pe mai multe drumuri naţionale UPDATE