3,5 milioane de dolari pentru un prânz cu Warren Buffett

Aceasta este suma plătită de o persoană, care a dorit să rămână anonimă, pentru a lua masa cu Warren Buffett. Bineînţeles, tradiţionalul eveniment anual al miliardarului american

RomaniaTV.net
09 iun. 2012, 12:24
3,5 milioane de dolari pentru un prânz cu Warren Buffett

Să iei prânzul cu unul dintre cei mai bogaţi investitori ai lumii este un lucru costisitor. 3,5 milioane de dolari! Atât a plătit o persoană, care a dorit să rămână anonimă, pentru a lua masa cu Warren Buffett.

Prânzul cu miliardarul american a fost scos la licitaţie pentru al 13-lea an consecutiv. Banii obţinuţi sunt donaţi fundaţiei Glyde care se ocupă de săraci şi de oamenii fără adăpost.

În ultimii ani, licitaţia prânzului cu Buffett a adus peste 11 milioane de dolari asociaţiei umanitare. Licitaţia a durat o săptămână, iar preţul de plecare a fost de 25 de mii de dolari.

În ultimii doi ani, prânzul cu Buffett a fost câştigat de un manager amercian, care ulterior a devenit angajatul miliardarului.

Warren Buffet este unul dintre miliardarii lumii care a decis ca până la sfârşitul vieţii să-şi împartă întreaga avere fundaţiilor de caritate.