3 motive pentru care Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun smartphone de pe piaţă

Samsung Galaxy S7 Edge este flagship-ul care a prins cel mai bine la publicul de dispozitive mobile, încă dinainte să fie lansat. 

12 apr. 2016, 13:56
3 motive pentru care Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun smartphone de pe piaţă

Cei de la Noobz.ro l-au testat împreună cu flagship-ul producătorului LG, LG G5, şi au descoperit cele 3 motive pentru care S7 Edge nu va părăsi prea curând primul loc din topul dispozitivelor mobile high-end.

CAMERA

În urma unei analize comparative, acestea ar fi lucrurile la care Samsung Galaxy S7 Edge primează cel puţin în faţa LG G5, dacă nu chiar şi în faţa HTC 10, care tocmai a fost lansat şi care promite să ofere cea mai bună experienţă a camerei şi cea mai bună autonomie a bateriei.

În ceea ce priveşte LG G5, avem de-a face într-adevăr cu un smartphone modular, iar acest aspect schimbă datele problemei când vine vorba despre design, pentru că, oricât ai dori, nu reuşeşti să furnizezi un aspect perfect al telefonului, turnat, elegant, graţios, spectaculos, aşa cum este Samsung Galaxy S7 Edge.

Deşi LG G5 are o cameră de 16 MP pe spate, care oferă imagini clare şi calitative, Samsung Galaxy S7 Edge câştigă detaşat cu camera sa de 12 MP care a primit îmbunătăţiri vizibile în comparaţie cu Galaxy S6 lansat anul trecut.

Află care sunt celelalte 2 motive pentru care Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun smartphone de pe piaţă.