3 Sud Est, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui Mihai Budeanu

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a depășit situația critică, în urma infectării cu COVID-19. Mihai a fost internat câteva zile la Terapie Intensivă și familia, prietenii și fanii s-au temut pentru viața lui. Din fericire, astăzi vin vești bune de la spital și se pare că Mihai Budeanu este pe calea cea bună.

28 nov. 2020, 15:43
3 Sud Est, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui Mihai Budeanu

3 Sud Est aduce veşti bune despre Mihai Budeanu. Laurențiu Duță și Viorel, colegii lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est au postat pe pagina oficială a trupei un mesaj în care le-au dat fanilor vestea cea bună. Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece și artistul a depășit starea critică.

Mihai Budeanu (3 Sud Est) este tot la ATI şi i se administrează plasmă

‘Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! 🙏’, au scris membrii trupei.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia’, a declarat atunci un medic de la Spitalul din Mangalia, potrivit Focus Press.

3 Sud Est, prima reacție după ce Mihai Budeanu a fost depistat pozitiv pentru COVID-19

Trupa  a postat un mesaj legat de colegul lor la scurt timp după ce acesta a fost testat pozitiv și transportat de urgență la spital.

‘Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate.Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai.’, au scris atunci băieții de la 3 Sud Est!

3 Sud EstSotia lui Mihai Budeanu, gest emotionant dupa ce cantaretul a ajuns in stare grava, la Terapie Intensiva

Mihai Budeanu are o familie unita si iubitoare. Este asteptat cu drag acasa, dupa insanatosire, iar copiii abia asteapta sa il vada. Sotia lui Mihai Budeanu, gest emotionant. Dupa ce vestea ca Mihai Budeanu este bolnav a ajuns in mediul online, sotia acestuiaa postat pe pagina ei de Facebook o poza cu ei doi. Poza a adunat imediat reactii si like-uri de la toti fanii familiei si trupei.