Mihai Budeanu (3 Sud Est) este tot la ATI şi i se administrează plasmă

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este bolnav de COVID-19 și se află internat la Spitalul Municipal Medgidia. Artistul în vârstă de 44 de ani nu a fost intubat.

20 nov. 2020, 18:47
Mihai Budeanu (3 Sud Est) este tot la ATI şi i se administrează plasmă

Mihai Budeanu (3 Sud Est) este infectat cu SARS-CoV-2 şi se află internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

Lui Mihai Budeanu (3 Sud Est), în vârstă de 44 de ani, i se administrează plasmă. „Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 şi este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă şi tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie. Vă ţinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat, vineri, pe pagina de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu COVID-19, înregistrată vineri, este în judeţul Constanţa de 6,13 la mia de locuitori, în municipiul reşedinţă respectivul indice ajungând la 9,35.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19

3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare, după 1997, formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara, un record al perioadei.
Constanța, în carantină începând de vineri

În județul Constanța, rata de infectare a ajuns la 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, astfel că autoritățile au luat decizia de carantinare a orașului.

Prefectura Constanța a anunțat joi, 19 noiembrie, printr-un comunicat de presă, că prefectul Silviu Coşa a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 74 a CJSU Constanţa, care prevede propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a municipiului Constanţa, începând cu data de 20 noiembrie, ora 20:00.