3 trucuri pentru dinţi mai albi

Atunci când o persoană se uită la tine, primul lucru pe care-l observă după ochi este dantura. Însă, din păcate, nu toți avem dinții albi, așa cum ne-am dori, chiar dacă îi periem de două ori pe zi. Dar pentru a evita petele sau îngălbenirea dinților, folosește-te de următoarele trucuri.

17 iul. 2017, 08:21
3 trucuri pentru dinţi mai albi

Periază dinții după ce mănânci sau bei ceva

Cea mai eficientă modalitate de a avea dinți albi este să-i periezi după ce mănânci sau bei ceva. Majoritatea alimentelor consumate pătează dinții,c are se îngălbenesc în timp. Pentru a evita acest lucru, nu uita să iei cu tine periuța și pasta de dinți.

Bicarbonat de sodiu și apă oxigenată

Acestă combinație de ingrediente oferă o strălucire naturală dinților. Mulți oameni au încercat acest truct și au fost uimiți de rezultate. Amestecă puțină apă oxigenată cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Pune pasta obținută pe periuță și periază dinții în fiecare zi, de două ori.

Apa oxigenată este un excelent agent antibacterian, care curăță gingiile și gura de bacterii. Însă, ai grijă cu cantitatea de bicarbonat de sodiu folosită. Nu exagera, deoarece va fi afectat smalțul. Ai grijă ca pasta să nu fie groasă. 

Ulei de nucă de cocos

Mulți oameni nu știu că uleiul de nucă de cocos poate fi folosit pentru albirea dinților. Tot ce trebuie să faci este să aplici (cu degetul) ulei de nucă de cocos pe dinți și să-l lași să acționeze între 10-20 de minute.

Poți chiar să pui câteva picături de ulei de nucă de cocos pe periuță și să periezi dinții sau să-l adaugi în pasta de dinți. Uleiul de nucă de cocos poate face minuni. Trebuie să încerci acest truc neapărat!

Ce să mănânci pentru o dantură sănătoasă