3 zodii care dau fuga în brațele foștilor iubiți în octombrie. Motivul pentru care nativii simt din nou fluturi în stomac

Cu toate că se spune că “ciorba reîncălzită nu mai are același gust”, în luna octombrie 4 zodii vor lua decizia de a se împăca cu foștii parteneri. Află care sunt nativii care sunt vizați.

04 oct. 2023, 08:43
3 zodii care dau fuga în brațele foștilor iubiți în octombrie. Motivul pentru care nativii simt din nou fluturi în stomac

Patru zodii care iau decizia de a se împăca cu foștii iubiți. Dragostea este complicată, nu există niciun dubiu cu privire la acest aspect. De cele mai multe ori, ne ia pe nepregătite și ne face să fim uimiți chiar de propria persoană. Când fluturașii din stomac o iau razna nu prea mai avem ce să facem.

Citește și: Cele 3 zodii chinezești norocoase în dragoste în această săptămână

De asemenea, despărțirile nu sunt chiar cele mai plăcute momente din viața unui om. Din cauza faptului că nu suntem pregătiți să ne desprinde de persoanele pe care le iubim, mulți dintre noi iau decizia de a se împăca cu foștii parteneri. Uneori aceasta decizie este una cât se poate de potrivită, însă trebuie să fim foarte atenți pentru a ne asigura că persoana respectivă ne aduce bucurie.

În luna octombrie, trei dintre zodii vor avea tendința de a da fuga în brațele foștilor parteneri. Energia astrală este una destul de  puternică, care va scoate la suprafață emoțiile noastre profunde. Dacă până acum încercam să ne ascundem trăirile, planetele au alt plan pentru noi.

3 zodii care se întorc la fostul

Rac

Ai vrut să te ții de plan și să nu te mai întorci niciodată la persoana despre care crezi că ți-a distrus viața, dar iată că îți reconsideri acest plan. În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte din 4 octombrie 2023, vei începe să te întrebi dacă ai făcut mișcarea corectă acceptând să te desparți de fostul partener. Ți-ai dorit acest lucru cu adevărat sau ai fost doar convins că vrei asta, ca și cum ar fi fost gândul tău inițial? Fostul tău partener a vrut ca relația să se termine din motivele lor, iar tu nu ai crezut niciodată că finalul s-a produs în mod clar și complet. Simțiți că încă mai există niște lucruri nerezolvate aici, lucruri pe care doriți să le reglați.

Scorpion

Întoarcerea la fostul tău iubit nu a făcut niciodată parte din plan, deși nu știi de ce. Aceasta este persoana cu care ți-ai petrecut cei mai frumoși ani. I-ai iubit foarte mult, și încă o faci, și nu te-ai împăcat niciodată cu ideea că voi doi ați luat-o pe drumuri separate. De ce? De ce nu sunteți împreună, rezolvând toată chestia asta? Există motive clare, dar aceste motive vă par acum inacceptabile. În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte, pe 4 octombrie 2023, vei ajunge la acest fost și îți vei dori o conversație decentă și inteligentă pentru a vă împăca. S-ar putea să vă întâlniți cu un răspuns plăcut și pozitiv. S-ar putea să merite să faci acest lucru dacă îți dorești acest lucru.

Capricorn

Va trebui să decideți dacă vă întoarceți la fostul dvs. soț pentru că v-a făcut să vă simțiți atât de vinovat pentru că l-ați părăsit încât nu mai aveți de ales SAU pentru că vreți să fiți cu ei și numai cu ei. Pe 4 octombrie 2023, te vei simți singur. Te vei gândi la vremurile bune de altădată cu partenerul tău romantic și vei uita de certurile non-stop și de neînțelegerile amare. Vei vedea doar acel chip dulce și zâmbitor în fața ochilor minții tale și vei dori să alergi înapoi în brațele lor cât mai repede.

Citește și: Schimbări și dificultăți majore pentru 3 zodii în octombrie! Care sunt nativii care trebuie să ia totul de la zero


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei