3 ZODII care vor avea NOROC în DRAGOSTE până la finalul lunii ianuarie 2024

Unora le vine greu să creadă că 2024 le va aduce noroc în amor, și totuși. Ianuarie 2024 este atât de plin de tranzite pozitive și uimitoare încât s-ar putea să fie surprinși.

12 ian. 2024, 23:49
3 ZODII care vor avea NOROC în DRAGOSTE până la finalul lunii ianuarie 2024

Anul 2024 a început frumos, iar ianuarie are un merit deosebit în acest sens. Probabil am putea fi cu toții de acord că dacă dragostea ar face parte din ecuație, atunci cu siguranță totul ar fi și mai bine.

Pentru cele trei zodii menționate aici, am putea vedea, de asemenea, tipul de dragoste care vine după o vindecare mare. Avem multe lucruri în desfășurare în ianuarie 2024, și vom fi foarte recunoscători să începem anul pe o notă atât de înaltă.

Aceste trei zodii vor avea noroc în dragoste până la sfârșitul lui ianuarie 2024
Berbec
Da, ai ghicit… știai că se va întâmpla. Tindem să simțim aceste lucruri în avans, și pare că în ianuarie 2024, toate fanteziile despre dragoste pe care le-ai avut anul trecut se îndeplinesc chiar la începutul noului an. Ai o mulțime de energie Marte care te susține, iar cu Mercur direct din prima zi a anului, este ca și cum ai fi recuperat în sfârșit „vocea” ta… și intenționezi să o folosești.

Vibrația lui Marte este acolo pentru a te menține puternic în felul în care doar Berbecii pot gestiona, iar asta înseamnă că ai putea trece și printr-o transformare personală. Ești conștient că dragostea este acum un jucător puternic în viața ta, dar nu vrei să-ți ocupe mintea. Vrei să te bucuri de această dragoste nouă și frumoasă, dar vrei să păstrezi și puțin control. Au trecut zilele când te dădeai complet fără să te gândești înainte.

Patru zodii care dau lovitura în 2024. Vor avea un an plin de reușite pe toate planurile

Deci, ianuarie 2024 aduce ideea de romantism inteligent. Cu sezonul Capricornului conducând cea mai mare parte a lunii, vei ști că abordarea ta este atât calculată, cât și corectă. De ce să te implici dacă nu poți anticipa măcar puțin din ceea ce va urma? Viața este plină de surprize și înțelegi asta, dar vrei și să fii pregătit emoțional, fizic și mental. Faci lucrul potrivit, Berbecule.

Săgetător
În timp ce știi că lucrurile merg bine pentru tine în acest moment, nu te-ai așteptat niciodată într-o mie de ani ca IUBIREA să joace un rol atât de important în ianuarie 2024. Te simți bine în legătură cu totul, și ai intrat în ceea ce simți că este acest nou ciclu de succese karmice. Ai luptat din greu să ajungi aici și acum ești deschis la recompensele fiind un muncitor atât de devotat… Dar dragostea? De unde a apărut asta?

Zodiac chinezesc: Aceste 5 zodii sunt cele mai norocoase în acest final de săptămână

Te vei bucura la ideea de a te îndrăgosti, mai ales pentru că nu te așteptai niciodată să se întâmple. Ești destul de mulțumit să-ți trăiești viața, să obții mici victorii din când în când, dar nu ai făcut niciodată cu adevărat loc dragostei în viața ta, iar asta este motivul pentru care, în ianuarie 2024, vei fi șocat și uluit de ideea că există cineva nou în viața ta. S-au îndrăgostit nebunește de tine. Și tu? Ți se pare bine!

Venus se află în pătrat cu Lilith în săptămâna de pe 8 ianuarie, și asta te face să simți că trebuie să fie o greșeală aici, dar pe 15 ianuarie, vei realiza că datorită vibrației vindecătoare care se revarsă asupra ta din trigonul Venus cu Nodul, se întâmplă cu adevărat. Da, Săgetătorule, și tu poți să te îndrăgostești și să te bucuri de o relație romantică. Nu mai trebuie să crezi altfel. Acestă lună aduce dragostea înapoi în viața ta și vei fi foarte încântat să știi că se poate întâmpla.

 

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro