3 zodii care vor PROSPERA după Luna nouă în Taur din mai 2024

În timp ce toată lumea va simți o schimbare auspicioasă în aer în timpul Lunii noi în Taur, există trei semne zodiacale care vor experimenta o doză suplimentară de noroc după aceea. Acesta este, până la urmă, cea mai norocoasă lună nouă din 2024.

08 mai 2024, 12:33
3 zodii care vor PROSPERA după Luna nouă în Taur din mai 2024

Luna nouă din mai conduce, de asemenea, către o lună plină incredibil de norocoasă în Săgetător, care va prezenta o conjuncție Jupiter-Venus. Taurul este condus de Venus, planeta iubirii și armoniei, așa că va însufleți această fază lunară cu un sentiment de pace și prosperitate

Când două planete benefice precum Venus și Jupiter se întâlnesc, se spune că atrag abundența și norocul. Lunile noi sunt întotdeauna momentul perfect pentru a-ți stabili intenții, deci va trebui să manifești cât de mult poți când această fază lunară își atinge apogeul pe 7 mai.

Această Lună nouă marchează, de asemenea, sfârșitul sezonului de eclipse și urmează Lunii pline transformătoare în Scorpion pe care am avut-o în aprilie – alte două motive pentru care se simte extraordinar de puternic. Există o mare anticipare și încredere în viitor sub această lună nouă, în special pentru cei care își dedică timpul pentru a sădi semințe pentru viitor.

Continuă să citești pentru a vedea dacă te numeri printre cele trei semne zodiacale care vor prospera după Luna nouă în Taur din 7 mai 2024.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Deoarece Luna nouă este în semnul Taurului, are sens ca acest semn de pământ să simtă o schimbare majoră pe 7 mai. Această fază lunară particulară se petrece în casa ta întâi, care reprezintă sinele și transformarea.

3 zodii au șansa de la Univers să câștige la LOTO în luna mai. Norocul este de partea lor mai mult ca niciodată

Nu te mira dacă te trezești marți cu dorința bruscă de a-ți abandona rutina și de a arunca prudența la vânt. În loc să-ți urmezi rutina zilnică, ai putea simți impulsul rebel de a te elibera și de a păși pe un drum mai autentic. Ești un taur încăpățânat, într-adevăr.

Acest lucru ar putea juca într-o mulțime de moduri. În timp ce ai putea simți un moment de sfidare după  7 mai, această Lună nouă are, de asemenea, potențialul de a te orienta pe un nou curs pentru restul anului – și dincolo de acesta.

Dacă există un drum care te-a chemat, este timpul să îți încredințezi și să faci alegeri îndrăznețe într-o direcție diferită. Vrei să îți schimbi locul de muncă? Stabilește planuri pentru a te muta într-un oraș nou? Această Lună nouă te-ar putea inspira să faci pasul.

Horoscop Pavel Globa mai 2024. Succes sălbatic pentru trei zodii, au găsit cheia de la portalul abundenţei

Leu (23 iulie – 22 august)
Dragă Leu, pregătește-te pentru un nou capitol palpitant. Cu Luna nouă în casa ta a zecea a carierei și realizărilor, ar putea schimba totul cu susul în jos – într-un mod bun.

În următoarele șase luni, vei lărgi orizonturile și vei sădi forme noi de abundentă când vine vorba de profesia ta. Pentru unii, ar putea implica perspective internaționale. Pentru alții, ar putea fi implementarea unei noi viziuni pe care o ai pentru viața ta, cu oportunități ce apar de acolo.

Deoarece Taurul este cunoscut ca un semn muncitor, este posibil să te simți extra puternic și concentrat pe 7 mai. Ai putea să te trezești devreme, să treci prin lista ta de sarcini și apoi să continui să câștigi pe măsură ce îți desfășori ziua. Mulțumită lui Venus cea norocoasă, ai putea primi și puțină recunoaștere la locul de muncă care este de mult timp așteptată.

Poți prelua acea energie și să o duci mai departe. Dacă te simți inspirat și gata să faci o schimbare, această fază lunară ar putea fi începutul unor lucruri grozave.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro